Söndags-sysslor!

Nu har Ninnis farfar just åkt hem och vi har ätit spaghetti & köttfärsås, enkelt & smaskigt!


Annars har vi spenderat mestadels av dagen utomhus, skönt men kallt! Speciellt för gravida mig som inte har nån jacka som passar.... Aja, "bara" 30 dagar kvar nu! hihi!

Sen har vi kollat på tecknade Pippi Långstrump. Ninni dansar med och drar ut sitt hår precis som Pippi har sitt
- sötungen!

Vet inte om hon snappat upp det själv, eller om det är något dom gör på dagis... Så, måste fråga fröknarna imorrn. Ser störtkul ut när hon gör så och det smittar av sig - så även mamma Mu (läs;jag) drar ut mitt hår och studsar omkring till "Pippi-sången" :D


Jag har hunnit gå igenom lite av alla de korten som jag framkallade för ett tag sen.. några få har åkt in i albumet men långt ifrån alla. Måste förresten köpa mig fler album, de sista är snart helt fullt....

Hittade ett fint kort på mina älsklingar, från när vi var i Egypten vid denna tiden, förra året. Så liten Ninni va!  

.. satte också in ett kort på Ninni i en vit ram jag hade liggandes här hemma. Satte upp kortet vid hennes krokar i hallen.. Framöver kommer det nog sitta två kort där - ett på Ninni & ett på Ninnis syskon. Tänk, va mys! :)

... när jag ändå var i "sätta-upp-saker"- tagen, så kom Ninnis griffeltavla äntligen upp på väggen. Har inte riktigt vetat vart jag ska sätta den innan, det blir lite trångt i Ninnis rum nämligen. Men så kom jag på att vi kunde sätta den i "hallen", precis efter Ninnis krokar - och innan dörren till hennes rum.

Blev kanon! och Ninni ritar på som bara den... sen ska det suddas ut *blöta svampen* och sen ska det ritas ännu mer!



För tillfället sitter Ninni och tittar på Musses Klubbhus och Fredrik ligger i soffan och.... sover! Sällan, efter middagen ska han så gott som alltid "bara vila ögonen en stund"... Tss.. Jaja, mig gör det inget. Jag sitter ju ändå här :D


Men, nu är det slut på det... för nu ska jag ut och spraya en lucka vi snickrat ihop för att täcka proppskåpet. Bildbevis kommer!


Hörs sen!
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Evelina

Låter som en trevligsöndag! Själv har jag beställt 2 julklappar, sprungit upp och ner i tvättstugan och bakat kladdkaka! Varje gång jag ser att du ramat in bilder tänker jag, Jag måste också framkalla kort!! och köpa ramar! jag vill ha en förstoring på lilla Fabian också! Ska leta efter nån bra sida nu.. fuji foto?.. Ha en bra kväll!!

2008-10-19 | 18:23:33
http://evelinalinnea.blogg.se/
TuffLoysan

Min lilla buse blir 3 månader imorron =) Tiden går så fort.

2008-10-19 | 18:29:51
http://tuffloysan.blogg.se/
Fia



Jadå allt är bra med oss!

Väntar spänt på din bebis haha. Nyfiken i en strut är jag :).



Men du svarade aldrig på den roliga REA-sidan :)?



Trevlig kväll!

2008-10-19 | 20:05:51
http://fiansess.blogg.se/