Massa mys med Morbror C

Idag har jag och mina två bröder gjort stan ihop. Händer absolut inte varje dag och det var kanonmys, även att jag var ganska slut i kroppen efteråt. Ändå hade vi bara gått nån timme...

I morgon åker min storebror "hem" till Uppsala igen, sen åker han vidare utomlands på torsdag och kommer inte hem fören den 23:e December - tur för honom att han iaf kommer hem till jul. Annars hade han fått sin syster efter sig ;) 

Så, nu på kvällskvisten kom han hem till oss för att busa det sista med Ninni och för att säga "Hejdå"... 

Ta hand om dig yo`bro!
Vi kommer sakna dig.. (som alltid?Han bor ju som sagt i Uppsala... )

Så har du ju ett till syskonbarn att busa med när du kommer hem.

Vilken julklapp va - slå den om du kan! :D


 
Annars har det som sagt inte hänt så mycket. Sitter här med världens ryggont och halsbrännan börjar komma smygandes.. Sover fruktansvärt dåligt på nätterna (har så ont i ryggen, ja hela kroppen..) så är det likadant i natt som det var igår, kommer jag ta med mig täcket och försöka somna här - i datorstolen.

Låter kanske drastiskt men exakt så jobbigt är det för tillfället.. Datorstolen har "gung" i sig och jag kan lägga upp fötterna på soffan.. Sen är blir det inte så jobbigt att ta sig upp heller, alla de där femtioelva gångerna man måste maka sig upp och kissa..

Ska se vad BM säger när jag ska dit på torsdag, kanske kan man ta nån värktablett innan läggdax?
Gillar inte att knapra piller, men hjälper det lär det ju vara värt det...



Köpte "min" handkräm på apoteket idag, eftersom den gamla är slut. Kan verkligen rekomendera Atrix, händerna blir verkligen babymjuka!



Nu blir det TV-tittande! :)


Hoj hoj sålänge


Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Jonna

Familjen e bäst =) Härligt att ha bra kontakt med sina syskon (och föräldrar).. Hoppas du får sova gott i natt!

2008-10-06 | 22:00:58
http://jonnaa.blogg.se/
Cissi

Ojh jobbigt att inte få sova...Hoppas i alla fall natten varit dräglig för dig och att du vaknar upp till en skön dag idag!

2008-10-07 | 05:49:29
http://cissislife.blogspot.com
Cissi

Jaha, vad skönt att man inte är ensam. Det är ju så drygt att gå upp vid den tiden. På eftermiddagen är man ju sen helt slut... Särskilt om man inte sover ordentligt på natten heller. jaja, nån gång vänder det väl! Ha en bra dag!! Kram

2008-10-07 | 07:47:59
http://cissislife.blogspot.com