God Morgon!

Natten har varit ganska dryg. Somnade ju ganska sent och sen har Ninni vaknat två gånger i natt, för att inte tala om alla gånger man måste upp på toa - utöver det... 

Tur jag har en sambo som gick upp då Ninni vaknade "på riktigt" vid o6.3o, så jag fick ligga och slumra en stund... Gick sedan upp vid 8.oo, då till ett färdigdukat frukostbord med varm choklad och nybakta scones. Mumma!! Fredrik kan, bara han vill! hihi..
 


Verkligen LYX jag inte är van vid, så gissa om jag njöt :)




Tack för era svar ang. designen. Har precis laddat hem Internet Explorer 8.o och nu ser designen ut som den ska igen
- så det hade med det att göra.. Knaz, egentligen, men tur att de flesta av er har "rätt" internet, så ni också ser den bra.

Tusen tack för er hjälp!
Annars hade jag fått ägna morgonen åt att göra en ny design....


Vad händer idag då? Hm, vi har inget sådär direkt inplanerat. Ninnis farfar kanske kommer på besök en stund och vi har tvättstugan hela dagen... men annars? Njae, lite pyssel hemma o sådär bara tror jag..

Vad ska ni hitta på idag då ? *nyfiken*

 
Å, hörrni! Vad ska ni ha för middagsmat idag?
Jag är lost! Har fått hjärnsläpp och behöver tips & inspiration!
Help me!
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Sarah

Vilken trevlig karl du har som bakar scones till frulle :-) Det var ngt som jag också sysselsatte mig med i natt till mina arbetskamrater (jobbar vaken natt, så man måste ju hitta på något)



Jag ska vara så tråkig och ha spaghetti o köttfärsås itill middag i dag, orkar inget avancerat då jag inte får någon sömn, men det är ju alltid gott :-)

2008-10-19 | 10:32:19
http://saraholeia.blogspot.com
Anonym

Kycklingklubbor m bulgur och sallad.

2008-10-19 | 10:55:33