Dagishämtning!

Alldeles strax dags för dagishämtning. Idag har jag verkligen hunnit massor här hemma och jag känner mig riktigt nöjd faktiskt. Härligt värre!


Fredrik var hemma en snabbis på lunchen, vilket var trevligt. Kan annars bli lite tråkigt att "bara gå hemma", vissa dagar.. Och inte orkar jag åka nånstans heller. Lite tragiskt, men energin är inte som den brukar vara. Måste ju ha ett lager när Ninni kommer hem också, för då är det minsann full rulle - varesig jag vill eller inte! Jobbigt, men ack så härligt:)

Men men, 29 dagar kvar. Det ska jag väl kunna hålla ut, utan att gnälla ner hela omgivningen om hur trött och orkeslös man är.. för att inte tala om osmidigheten och konditionen = KASS. Kass,kass,kass....



Har också försökt få tag i nån som kan lackera badrumsskåpet jag köpte på IKEA, ni minns? Men 800 kr - är det billigaste!! Aldrig i livet att jag betalar en sån önskesumma, för ett litet badrumsskåp.... Galet!

Näe, blir nog till att Fredrik får måla det. Nu tycker iofs jag att det är ganska kul och måla, men så är det ju det dära med färg och gravida. Ingen bra kombo. I alla fall inte om det inte är vattenbaserad färg, vilket lackfärgen inte är.... tyvär...

Eller får vi helt enkelt vänta tills jag klämt ut ungen :D Faaaaast, jag vill ju ha det klart NU! Helst igår... hihi... Otålig, javisst!



Förresten! Vad kul att så många vill vara med och tävla om Arombodens vinstpaket, verkligen! Några av er har skrivit vad Prinsess Teet KOSTAR, men frågan är vad det INNEHÅLLER.... Bara så ni tänker på det... Ska höra vad Terese säger om det hela, om nu någon av er som svarat vad det kostar - vinner. Gör annars så att ni skickar en ny komentar med innehållet.... för att vara på den säkra sidan....


Är det förresten nån som tänker beställa något där ifrån så glöm inte uppge Ninninusens, så får ni 10 % på hela er beställning. Bra va? :)


Nehepps, dagishämtning var det ja.

See ya!
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Sara

Tack så mycket, och detsamma :)

2008-10-20 | 19:36:53
http://dolphin.blogg.se/
Rockabilly babe

Vad tycker du om mitt inlägg?

2008-10-20 | 19:43:01
http://raggarsvin.blogg.se/
Sara

Tack så mycket! Ja, jag ska väl försöka blogga lite mer om just bebisen. =) Bor nästan 30 mil från min familj i Göteborg. Så det kan vara kul för dom att följa lite mer. =) Jag mår nästan lite för bra (?) tror jag. =) Hade bara illamående i början, men som sen avtog runt v12. Nu har väl bara en liten foglossning börjat reta lite, men ska börja gå på gravid vatten gympa för just foglossning. Så det ska bli skönt! =)

Du har också en fin blogg, och barn! =) Ligger det en till i magen på dig? Kramis!

2008-10-20 | 19:58:40
http://sastbro.blogg.se/