Neo = magsjuk ?

Ingridenserna till "Pintetto"
... lök, morot, squash....


 Sådärja. Maten är avklarad, disken är diskad - tvätten är vikt. De utspridda leksakerna är återigen på sin plats och båda barnen ligger i sina sängar och sover..

Äntligen kvällens lugna stund :)



Neo verkar ha fått magsjukan nu, stackarn. Bajsar i rinnande format och kräks kaskader - något han inte gjort förut. Nu ikväll låg han i babysittern då han drabbades av kräkattacken - inget kräk i babysittern, men en stor pöl på golvet däremot. Vilken kraft det kommer med egentligen..... !


Så, vi får väl se hur det här slutar. Ninni lär väl också bli smittad inom en snar framtid antar jag. Frågan är om hon ska på dagis över huvudtaget i morgon? Man brukar ju vilja att "syskonet" stannar hemma om det andra barnet är sjukt.

Hur är det hos er? Hade ni lämnat henne ändå?



Näe, det lutar mest åt att behålla henne hemma. Trots hon har jättekul på dagis och jag vet att hon gärna vill dit. Men, jag avskyr själv föräldrar som lämnar sina "sjuka" barn på dagis - i tron om att de inte smittar längre... Detta trots att snoret rinner var 5:e minut, de hostar så de kiknar och tröttheten lyser igenom.. usch, rent ut sagt..........


Så, ikväll blir det en tidig kväll för min del. Ska krypa ner i sängen om ett tag, läsa den nya boken (se inlägget nedan) innan jag slutligen släcker lampan - och förhoppningsvis somnar :)
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Jonna

Måste ju börja med att säga ett stort tack för nobelpriset =D Du är också väl värd det priset, du gör ett kanon jobb!



Jag tycker du ska hålla Ninni hemma. Det e ju en sak om resten av familjen e förkylda eller så, men just maginfluensa som är så grymt smittsamt tycker jag man kan "bespara" andra ifrån så gott det går. Om alla tänker så, så kanske risken minskar lite iaf =) Usch, jag vågar knappt gå till affären i dessa tider.. hatar maginfluensa, huga huga!

2008-12-16 | 20:59:37
http://jonnaa.blogg.se/
Emma

Ajå, hoppas ni kryar på er hela familjen så julen blir lugn o skön =) som förskollärare håller jag med dig om att syskonet helst ska vara hemma, speciellt i dessa tider när julen står för dörren... :) du är så klok så ;)

2008-12-16 | 21:01:06
http://emma85.webblogg.se/
marie

Det låter förnuftigt att låta henne vara hemma.Håller med dig om att det inte finns något värre än föräldrar som lämnar sina stackras barn innan dem hunnit bli friskaFinns ingen anlednng till det, jobbet kan vänta,barnen kommer först!

2008-12-16 | 22:21:29
http://mawriii.blogg.se/
maria

Hejsan, jag skulle hålla henne hemma imorgon=)(Men jag förstår att det inte är lätt då ena är sjuk)Håller med dig om man ska behålla syskonet hemma om den andra är sjuk. Och tänk, hellre att hon får magsjukan NU/ snart, så att hela familjen är friska till julafton...=)=)

God JUl på er!

kram

2008-12-16 | 22:30:16
http://ekersens.blogg.se/
Marie

Vad bra att det är bättre hos er nu,men trist med lilleman som ska bli sjuk istället.

Här är det skapligt lite jobbigt nu när julen närmar sig.

kram

2008-12-16 | 22:35:14
http://miamia77.blogg.se/
diana

Hej Lina! =)

Man röstar på webvoter knappen! =) Och så tävlar de som röstat genom att lägga en kommentar i inlägget! =)Tack för din söta kommentar! =) Läs gärna mitt nya inlägg, har massa tävlingar på G! ;) Stor kram// Diana

2008-12-17 | 00:16:47
http://dianasblogg.blogg.se/
<3

Nä jag hade inte lämnat, dom andra bacillerna kan ju göra så att hon blir ännu sämre eller får lättare magsjukan.

Hon är ju en sån go prinsessa så ha henne hemma om du anser att det är rätt.

Hoppas att lille Neo blir frisk snabbt och att det bara va tillfället.



Stora krya på er kramar från oss

2008-12-17 | 00:18:41
http://babymyz.blogg.se/
Agnieszka

Tycker helt klart ninni ska vara hemma. Vi har en sån där 24timmars regel här. Har man varit spyfri i 24 timmar.... så kan man gå till dagis, samma sak gäller syskon har jag för mig.

kramar

2008-12-17 | 07:54:37
http://agnieszka.blogg.se/