Hej hopp!

Tjenixen. Fullspäckad dag minst sagt.. men en himla trevlig dag!


Var ju som sagt på IKEA med mammsen. Lämnade av Ninni hos farmor i Tingsryd där hon hade det betydligt roligare än att sitta i en vagn genom hela IKEA. Tack, farmor L ! :)


Eftersom vi, jag och Fredrik, nyss varit på IKEA i samband med flytten så var min inköpslista inte lång alls, men lite kom jag i alla fall hem med (men måste varit den minsta IKEA-shoppingen ever!) 


Köpte en madrass till Ninnis växasäng. Var tjock och jättegosig, så den blir nog kanon. Den ligger nu och "tjockar till sig" på mitt och Fredriks sovrumsgolv - eftersom den var vaccumförpackad så tar det ju ett par dagar innan den nått sin "fulla zize". Retfullt att skära den innan den är fullt utvecklad, så att säga.. Får man ju göra om det 2 gånger... aaa, ni fattar va? 


Fick en jättefin förvaringsgrej av mamma. Tacktacktack!! En svart som passar perfekt här vid datorn, där vi kan förvara alla räkningar, pennor osv. Var en av alla IKEA:s "Nyheter"längtar till nya katalogen kommer ut! (vilket den ju gör snaaart! :D


Hm.
Jo visst tusan! Köpte också en (eller ja, dom ligger i två-pack) belysningslampa till bänken i köket. Den vita ni vet? Vi har 2 st som vi redan satt dit, men det är ju 4 luckor - så två fattades. Men nu har de alltså kompletterats! :) Dyra, va de små rackarna också... *muttrar* Men åh, va fint det blir när man tänder upp.... :)


Nu är det snart dax för snarkofanen, för min del. Är helt slut! Och ja, jag vet att klockan bara är 21.09 - men är man trötter så är man. Och det är jag, som sagt! :D


Så, i morgon är det dagis som gäller igen. Ska se om jag inte kan smita iväg en stund redan då.. bara in på deras personalrum och läsa en tidining eller så... Så man kan komma direkt om stumpan blir ledsen.

Det har gått så himla bra dessa 2 dagarna att fröken Jessica tyckte att vi skulle testa. Så det gör vi nog! Spännande! :)
 

Så, sov så gött så kommer det bilder och så i morgon. Är för trötter för att ladda upp dom ikväll! 


Krambanan!



Bellis? Saaaknar dig kompis!

    
Ses vi på lördag? Eller kanske söndag passar bättre? :)
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Pia

Ja håller med, vi har inte heller "bestämt" nåt namn, sist hade vi redan döpt Isaac till Lowe men när han kom ut så såg han inte alls ut som en Lowe utan som en liten Isaac, även kallad "Grabba".. men det är som roligt med lite namnförslag iaf... fast nu har vi verkligen ide torka!!! kram kram

2008-08-13 | 21:42:01
http://piiiiz.blogg.se/
Susan

Det är kul att gå på Ikea....occh även om jag sagt att jag inte ska köppa en massa så kommer man ändå hem med ditten och datten=)

2008-08-13 | 21:44:10
http://eliottsmamma.blogg.se/
Jonna

ja dte får vi hoppas han gör =)

Kul med ikea, alltid hittar man ngt=)

2008-08-13 | 22:49:31
http://jonnaa.blogg.se/
Ankizz med Jonathan

Tyckte ja kände igen lilla Bella bus på fotot. Sötisar!!

Glöm inte berätta va du tyckte om Mamma Mia!

Kram

2008-08-13 | 23:13:34
http://ankizz.spaces.live.com/
Martina

Hihi inte så spännande...Jag är lärare, Tidigarelärare (låg, mellanstadiet) i Matte, No och Te..Fast detta läsåret ska jag vara på högstadiet...mitt första lärarjobb (va ny exad jan 2007, har jobbat på förskolan sen dess) så är aningens nervös =) På onsdag kommer eleverna iiii

2008-08-14 | 08:07:16
http://lakriz.blogg.se/
Ida & Bellan

hihi vad gulligt. Vi har inget särskilt för oss i helgen så det vore supernajs o leka lite :D bestäm du tid o plats så hänger vi på! ha det gott. kram!

2008-08-14 | 09:47:38
Caroline med Tim o Minea

Kul med IKEA! Ska också dit vilken dag som helst, så fort jag får lite tid över ;) kram

2008-08-14 | 11:32:02
http://mammanmedstortc.blogg.se/