Rivning av tapet är KUL!

Det började med lite pill på den redan lösa tapetfliken - och slutade med att 2 lager tapet drogs ner i vår stora "hall" :) Tänk, så effektiv man kan va en VABB dag (igår!). Det är dock stor skillnad mot när vi renoverade Ninnis rum, där tapeterna satt som berget och vi hyrde en ångmaskin för att få bort dom! Nu var det bara att slita lite så trillade de ner. Tacksamt.
På bilderna är det ju inte ens halvklart men jag kan garantera er att det i alla fall ser LITE skapligare ut i dagsläget. Inga lösa tapetflikar och tapeterna i sig ligger mosade i en svart sopsäck redo för tippen. Det är i alla fall här som blivande lilla bebisrummet kommer bli ♥ Har ingen aning om hur det kommer inredas, det är ju ett tag tills dess - mycket förejobb innan det över huvud taget går att tapetseras! Men, KUL ska det bli!
Ninni tyckte det var SÅ roligt att hjälpa mamma riva tapeter, medan sjuka lillebror sov i rummet intill. De vet inte om att de ska få ett litet syskon till - än. Men, vi berättar nog inom kort. Magen kan man inte dölja så länge till ;)
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Fru Galas

Grattis till bebis i magen, vi väntar också tillökning och samma här; fyra ska bli fem =) håller också på med projekt bebisrum, så härligt!

2012-01-21 | 07:17:41
http://darliiings.blogspot.com/