Gulp! Vad har vi gett oss in på??

Vi har då påbörjat nästa rum, som alltså ska bli Ninnis rum. Denna gången har vi lånat en "ångmaskin" som ska underlätta arbetet med att ta ner gamla tapeter..... men jisses vilken tid det tar - trots ångmaskin!
Oftas brukar man inte ta ner papperstapeter men eftersom underarbetet i detta rummet är så dåligt gjort så har vi alltså två val. Riva ner väggen och sätta nytt gips - eller ta ner tapeterna (=alla lager) Vi valde som sagt det sistnämnda och som ni ser på bilden så sitter där 3 olika tapeter - alla i blåa nyanser. En stjärntapet underst, sen en ljusblå och sist den riktigt mörkblåa som sitter där idag...
Kidsen ser man knappt röken av om dagarna då hon spenderar dagarna hos grannpojkarna, de tittar dock in då och då för att visa att de lever. Det har vi lärt dom redan sen de började "springa ute själva" - att de MÅSTE tala om vart de går och att de kommer och "visar sig" då och då....
Idag hittade de 2 stycken döda småfåglar (?!) till min stora förtjusning (inte!) Men, Hunken hjälpte dom och lägga dom i en urklippt papperskartong med lite toapapper i, sen hölls en begravning på baksidan. Nu är de i fågelhimmelen ♥ Vi har också hunnit med att bjuda in grannarna på en kopp kaffe och lite snack, jag fick även en rundtur i deras hus - som är precis likadant som vårt, fast tvärtom. Roligt att se hur de har inrett och sådär :)
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Evelina

Jag tycker ni är så otroligt duktiga som bygger, tapetserar och har er, och så blir det så fint resutat!! Ska bli spännande att se Ninnis rum sen också=) kram på dig!

2011-07-17 | 00:35:37
http://evelinalinnea.blogg.se/