Fotoshoot; Syskon på väg ♥



 
Finaste vännen väntar tillökning inom kort och jag fick äran att föreviga underbara bebismagen ♥ Undrar vad det är för en liten filur där inne..? Flicka/Pojke? Jag faschineras av att det faktiskt är en liten mini-människa där innanför, med armar och ben, ögon och hår. Lungor. Hjärta som pickar.
 
Helt amazing! 

 
Finaste, blivande storebror W 
 
 
Finaste Du ♥
 
 
 
 
 
Blivande storebror W ja... som jag även fick äran att ta kort på när han inte var gammal alls och tänk - nu fyller han snart 2 år - precis som vår lille Jack ♥ Lika bra att köra lite bilder på blivande 2-åringen också, när vi ändå var igång :) 
 
 
Finaste, finaste W
 
 
Önskar så att jag hade mer tid till att fotografera på riktigt, inte bara hastiga halvsuddiga med mobilkameran. En för mig viktig del att dokumentera är ju just barnens uppväxt. Tiden går så fort. För fort... Vi försöker även filma en del, dock även det alldeles för sällan. Det fina i kråksången är ju att det i alla fall finns i mitt minne, men det är ju även roligt om barnen själva får ta del av uppväxten - tja, i alla fall en del av den... :) 
 
 
Slutblarrat för den här gången. Dåligt med bloggande just nu, den knappa fritiden jag har prioriteras just nu till annat. Att träffa och fotografera fina vänner, bland annat.... ♥