Mysig kväll

Har precis vinkat hejdå till fina tjejkompisen som kom på besök ikväll. Hunken jobbar och barnen sover, så det satt fint med lite sällskap - och tjejsnack tackar man ju inte nej till i första taget! :)
Vi mumsade jordgubbar och drack kaffe, hade det supermysigt. Men, nu har hon alltså åkt till sitt och det är dags för mig att slänga mig i soffan en stund, innan det är dags för sängläge. Imorgon väntar ytterligare en dag på jobbet, men sen är jag ledig på torsdag - då står andra saker på schemat istället.Ha en trevlig kväll allesammans!

Våga chansa!

Dagarna bara springer fram på nya jobbet och jag älskar`t! På fredag går min uppsägningstid ut på Jemman och efter nästan 6 år har jag alltså släppt taget för att vandra vidare på annat håll. Det känns kanonbra, samtidigt som det självklart är lite sorgligt att lämna alla goa arbetskamrater. Det känns också aningens läskigt, att säga upp sig från en fast tjänst till att börja på en "6 mån provanställning". Men hey, gör jag det inte nu så när ska jag annars göra det?
Man måste våga chansa! Dessutom kommer jag jobba kvar på jemman "på timmar". Så ett nytt kontrakt ska skrivas i veckan... Känns bra att kunna styra jobbet där själv...
* Ninni somnade i soffan i söndags, efter att ha lekt med bästisen på dagis hela dagen. Himla roligt initiativ av hennes mamma, som ringde oss och frågade om inte Ninni ville komma dit och leka! Första gången vi lämnat henne själv hos någon förutom släkten då. Och det gick kanon! :)
Vår lilla, stora tjej ♥

Huset utvändigt! :)

Så kommer här lite bilder på huset, utifrån sett. Det är alltså i gult/blått just nu, men vi (läs;jag) har redan bestämt vilken färg vi ska måla om det till - nästa sommar! :p Japp, här gäller det att planeras i tid... KUL!!
Det finns två "ytterdörrar". En i huvudentren och en som leder ut till altanen på framsidan....
Som ni ser är ena delen av altanen takbelagd medan andra delen är "öppen" :)
Här satt vi och fikade i lördags, när det var halvlek i vedstaplandet! Mysigt.
Här ser ni en liten trappa som leder ner till vår tomt på framsidan....
Här ser man den "öppna delen" lite bättre, och går man bortom hörnet....
... kommer man till den helt underbara baksidan!
Bodar & lekstuga
Här ser ni huset "bakifrån". Den bruna altandörren ni ser, är en utav två dörrar, som alltså leder ut till baksidan - från insidan :) Ena dörren är i vardagsrummet och den andra finns i ett av sovrummen. Här kommer det framöver byggas ett stort, fint trädäck i anslutning till dörren från vardagsrummet. Kommer bli TOPPEN! :D
En del av baksidan, haha man ser knappt Ninni där borta *pekar*
Ah, detta kommer bli bra alltså - och som ni hör så har vi redan smidit många planer för framtiden. Men, i år börjar vi inomhus. Nu är det väldigt mycket furu (väldigt mycket!) som då självfallet ska vitlaseras/vitmålas. Det ska också tapetseras och donas.
Längtar så tills vi flyttar - 1 månad to go!

Grattis alla mammor ♥

Presenter, blommor, mysigaste kramarna & goaste pussarna. Morsdag.
Jag hoppas alla mammor där ute har en underbar dag!
Såklart hejjar jag speciellt till min egen mamma, som självfallet är världens bästa mamma

Jag har shoppat lite

Bland annat en ny, alldeles limegrön, burk att förvara kaffet i :)
Och en fiiiin tvättmedelsburk. På baksidan hänger själva skopan :) Kostade 79 kr

En snygg tvättkorg fick också hänga med hem. Kanske i minsta lagret (?) men jag hoppas att man blir lite effektivare på att tvätta när man har hus, och egen tvättmaskin. Idag samlas det en massa tvätt i veckorna, som paniktvättas på helgen. Typ :p Kostade runt 120 - 150 kr.
Självklart var jag tvungen att ha matchande "korg" till klädnyporna
- i alla fall när den var så billig, 19 kr!

Klart! På 2 timmar dessutom...

Vill börja med att TACKA alla fina vänner för hjälpen med veden idag. Vi var 7 vuxna totalt och det tog lite drygt 2 timmar att stapla upp alla vedträn som lastbilen kom med, prick 8.oo i morse. Ett extra stort TACK till "svärfar", du vet varför.... :) TUSEN TACK!!
Som ni ser på bilderna ovan, så kom det ju en hel del ved. Helt otroligt att det inte tog längre tid att stapla det! Känns otroligt skönt att ha även ha detta gjort, tillsammans med bil nr 2 så är vi ju faktiskt redo att flytta in. Hurra! Nån som vill se bilder på huset? :D

Dags att stapla ved!

Sådärja. Nu är alla påklädda, picknickkorgen är packad med div. gott och handskar till alla som hjälper till ligger redan i bilen. Veden kommer vid 8.00 så vi siktar på att vara vid huset en kvart innan. Typ. Typiskt nog hänger regnet i luften och vi får väl se om det kommer en skur eller två. Hoppas inte, dock. Ha en underbar lördag!

Zzzzzz

Efter att ha jobbat 7.30-19.30 och sedan åkt hem, bytt om för att sedan åka och handla - ska jag nu STUPA i säng. Jag är SÅ sjukt trött! Upp med tuppen i morgon också, eftersom veden kommer. Så, kanske kommer det lite bilder på huset inom kort :)

Nu ger jag upp - sängen here I come ♥

Trött!

Nu börjar veckan lida mot sitt slut och jag är otroligt trött ikväll. Det börjar kännas i både kropp och knopp, att man jobbar mycket på två ställen.. Nu börjar jag komma in i Friskis & Svettis rutiner och system och alla är så glada och snälla. Jag stormtrivs fortfarande och snart är det även dags att ta tag i träningen :) En mycket go vän köpte träningskort av mig idag och ett spinningpass kommer snart att bokas av oss båda. Jag riktigt längtar!
Barnen lever rövare på sitt rum just i detta nu, men jag hoppas de somnar snart - så att en annan också kan lägga sig :p Jag ska upp tidigt imorgon, jag börjar dagen med personalmöte på F&S, och sedan jobbar jag där fram till lunch, då jag ska vidare till Jemman för att jobba fram till 19.30. Imorgon kväll blir det läggdags tidigt även då, eftersom vi ska upp och stapla ved på lördag morgon. Fullspäckat hela veckan, skulle man kunna säga.....

Work, work

Idag jobbar jag mellan 8.00 och 19.30. Fram till 17.00 på Friskis och sedan måste jag in och stänga på Jemman mellan 17.15-19.30. Tur det bara är en "tidsperiod". Nästa fredag är uppsägningstiden slut och jag kan då koncentrera mig på Friskis & Svettis - och då endast på det. (jag har ju redan sagt upp mig på Telenor)

Nu ska jag packa ner några kokta ägg, knäckemackor och några äpplen - som får bli dagens lunch, middag och mellis. Måste också ta med mig mina Jemman kläder, eftersom jag inte hinner åka hem emellan jobben. Jag hoppas ni får en underbar onsdag!

Inget nytt egentligen

Jag har väl egentligen inget nytt att komma med. Jag jobbar och sliter.... Denna månaden märks det verkligen att det är det jag gör - när det dimper ner TRE lönespec. från 3 olika företag :) Får ju lön både från Jemman, Telenor OCH Friskis denna månaden. Katchiiiiing! Roligt, roligt. Sen studiebidrag på det... Kan det bli bättre? :p
Perfekt timing är det i alla fall, nu när det kommer gå åt en massa till huset. Bara en månad + lite till kvar nu ju innan vi flyttar :) Wihooo! Ska se om jag inte kan ta lite foton på huset när vi är där i helgen. Om nån är nyfiken att se? Lastbilen med 20 kubik ved är där kring 8-9.00 på lördag morgon, så är det någon som är sugen på att stapla vet på lördag - säg bara till! ;)

Fina barn ♥

När vi var och grillade hos mina föräldrar häromdagen så var det första gången vi sågs sedan de varit utomlands. Med sig hem hade de förstås urfina presenter till oss alla. Barnen fick bland annat kläderna nedan;
Ninni fick alldeles ljuvliga klänningar - hon ser ut som en bakelse med dom på! Och Neo fick 3 tuffa t-shirtar som han bara älskar! (han sov till och med med en på samma natt!) Vi TACKAR ALLA för de fina presenterna, speciellt TACK till C & L - vi skickar en massa kramar till er båda!

Härlig måndag

Har jobbat mellan 8.00-17.00 och ska göra det hela veckan, med undantag på onsdag och fredag då jag jobbar från 8.00 - 19.30 (både på Friskis & stängning på Jemman) En lång vecka men åh vad det är roligt på nya jobbet. Jag stormtrivs verkligen och tiden bara rinner iväg! Rätt bra går det för mig också, om jag får säga det själv :)
Efter middagen kom min lillebror på besök och jag hann precis slänga ihop en kladdkaka som blev klar när han klev innanför dörren. Skippade ströbröd i den smorda formen och körde med kokosflingor istället - rekomenderas! Hunken slängde ihop varsin Is-kaffe åt oss och kladdkakan serverades med grädde och färska jordgubbar. Ett par skivor melon fick också vandra ner i våra magar :p En underbar måndag hos familjen Ninninus, helt enkelt! ♥

Färger

Vi hade en jättetrevlig kväll hos mina föräldrar igår, som bjöd på både grillat och efterrätt.
Tack snälla för en härlig kväll
Hemma hade barnen och hunken plockat in några kvistar syren i vitt & lila. Inte bara ger de en rejäl färgklick i köket utan de doftar dessutom ljuvligt! Hela köket luktar syren. Så himla gott!
För ett tag sedan beställde jag hem ett gäng nya vaxdukar (som är välanvänt hemma hos oss!) och härom dagen fick jag hem dom. En cerice, en lila & en svartprickig och sedan en äppelgrön med rutor. Kanonfina!


Och nu är det dags för mig att dricka en kopp kaffe med Hunken, innan jag måste springa iväg till jobbet... idag igen. Solen skiner och jag hoppas verkligen vädret håller i sig, så vi snart har sommar! ♥

Underbar morgon

Efter en lån sovmorgon och att få vakna upp till ett dukat bord med både nybakta frallor, ägg och Brämhults apelsinjuice är det nu dags att kila mot jobbet på Jemman. Solen skiner och jag önskar SÅ att jag var ledig idag. Men men, det är bara att härda ut :p Jag slutar klockan 16.15 och efter det ska vi hem till mina föräldrar och grilla. Mys ♥ Ha en skön lördag!

Fredagsmys

Igår hade jag världens bästa fredag, på länge. Boda borg var störtkul! Vi, som bara blev jag, min chef och en till från kansliet, klarade 6 "banor" på 3 timmar, men jisses så klurigt det var! Men som sagt superkul. De bjöds på god fika och sedan även mat i form av tacos. Efter maten åkte vi hem till min nya chef och satt och solade på hans trädäck, gick igenom olika "team-övningar" som skulle resultera i att vi alla i gruppen skulle enas om ett enda svar, till ett par frågor. Sen vid 15.00 kom hans fru ut med fika till oss, i form av äppel- och tranbärspaj med vaniljsås, citronvatten och kaffe. Fikan intogs i skuggan eftersom det blev alldeles för hett i solen.... Underbart gott! Framåt 16.00 gav vi varandra en kram och sa trevlig helg - ses på måndag. Åh, vilket härligt gäng jag hamnat i! Jag stormtrivs redan på mitt nya jobb! :D
Det underbara slutade faktiskt inte där, utan fortsatte då jag kom hem till familjen. Vi nattade ungarna och sedan överraskade Hunken mig med "romantisk middag för två". Han tände grillen och grillade pepparstek och halloumiost. Till det bjöds det på potatisgratäng och en god sallad. Kvällen spenderade vi framför tv:n och talang, och Hunken överraskade mig ännu en gång;
med jordgubbar som vi doppade i smält choklad! I just love my life right now

Boda Borg idag

Jag ska ju som sagt spendera hela dagen på Boda Borg idag - Team Building med Friskis & Svettis gänget! ... och jag är medbjuden. Trevligt! Jag har aldrig varit där innan, men jag har hört att det är lite snarlikt med "fångarna på fortet"?! Och så är man där med ett friskis & svettis gäng, hela bunten är väl atleter och så är det lilla otränade jag haha. Ja, herrigud hur ska det här gå? :p
Näe lite nervöst är det allt, mest eftersom man ställs inför en utmaning som man ska lösa tillsammans med okända människor. Men hey, jag älskar utmaningar. Jag älskar att träffa nya människor. Så, vad kan gå fel egentligen? Att jag trillar och bryter ett ben, att kamraterna får "putta mig" över ett hinder för att jag inte orkar själv, att jag trillar och får näsblod, att jag stukar foten, sinkar laget . . . . . . . Nejdå, det här kommer gå fint! haha :D

Fina vänner är guld värt ♥

Tack snälla rara C, för att jag får inspireras av dina tidningar. Stort Tack även för hemleveransen och den fina insvepningen med gullig lapp :D Hoppas vi kan ses snart igen!

20 m3 torkad björkved - Check!

Så idag har min kära Hunk köpt hela 20 kubik torkad björkved. Kvistad, kapad och kluven - känns SÅ skönt att slippa göra det själv. I alla fall i år, nu när vi har tusen andra saker att fixa och dona med :) Så, nästa helg är det bara till att börja stapla ved i vår kommande vedbo :p Nu har vi så vi klarar oss i ett år ungefär - great! Lika bra att gardera sig med en gång, inte sant....? :D

Jobb & bankbesök

I dag är det jobb på Friskis & Svettis som gäller fram till 15.00. Efter det ska vi, hela familjen, åka in till stan för att göra ett ärende på banken.
Så, det blir en fullspäckad torsdag också :) Härligt att "vara ledig" ikväll i alla fall. Blir nog till att sätta sig och plugga ett par timmar då.. Jobbar ju sedan hela helgen och fredagen är uppbokad med Team Building tillsammans med mina nya jobbkollegor. Spännande, nervöst och roligt! :)
Sen börjar ju veckan om med jobb på Friskis mellan 8-17.00 - måndag till torsdag. Jag har två stängningar på andra jobbet också mellan 17.15 -19,15, och sen på fredag är jag ledig från Friskis men jobbar på mitt andra jobb, mellan 11-19.30. Gah! men SEN har jag lyckats få ledigt, nästkommande helg... :) Ha en skön dag!!

SMS avi

Fick ett sms nyss - lampan jag beställde för evigheter sen (känns det som) har äntligen kommit!
Lär inte packa upp den innan vi flyttar dock, men oj så tjusig den är! Love it.

Trevlig överraskning

Traskade in på internetbanken i morse för att kolla till ekonomin när jag hör och häpna hade fått in en massa pengar - wohoo!! Tillskottet kallas även; semesterersättning. Gött att få det redan nu den 17:e i månaden :D
I ren lyx fick ett par melamin muggar följa med hem från affären, såhär mitt i veckan. Inte för att vi behöver dom - men för att jag älskar de klara färgerna! Är dom inte fina? Dessutom är det ju toppen att ha vid barnkalas o dyl.
En annan nödvändig sak som också inhanlats idag är två stycken Britax bil-stolar. Nu när vi har två bilar, behövde vi också två bilstolar till. Utgifter, utgifter.... Men, nu är det inhandlat i alla fall och jag kan bocka av även det från "att fixa" - listan. Skönt. Vet att jag kommer få komentarer på detta så nej, vi ska inte vända Neo framåt ännu. Jag VET att de rekomenderar att göra det från 4 år - men, det är bara en tidsfråga egentligen och när vi dessutom fick ett tillfälle att köpa två stycken billigt så gjorde vi det... Konstigare än så är det faktiskt inte....


Utgifter kräver inkomster - så nu ska jag kila iväg till jobbet som håller på till 19.30 ikväll. See ya!

Sömntuta

Efter en herrans massa timmars jobb ska jag nu äntligen få krypa ner i sängen, under duntäcket. Det gick kanonbra på nya jobbet ikväll och tydligen tyckte dom att jag kunde stå själv i receptionen efter gårdagens ynka 4 timmar "brevid". Hm, okeeeey? Men, det gick ju galant! Och visst är det ändå så att man lär sig fortare och lättare, om man får göra det själv? Så är det i alla fall för mig :p Riktigt längtar tills nästa gång jag ska dit - på torsdag!
Natti natt mina vänner. Sleep tight!

Jobbelijobb

Morgonen börjar med dagislämning, för att jag sedan ska gå till jobbet på byggmarknaden fram till 15.00.. Vid 17.00 ska jag till receptionistjobbet och jobbar där fram till 22.00 ikväll. Lång dag. Det gick jättebra igår, första dagen på nya jobbet, och alla är verkligen hemskt trevliga. Hela Friskis & Svettis andan är så härlig! Ledare, personal och de som kommer för att träna - alla är pigga, glada och skojfriska! Så himla härligt och det känns toppen att få vara en i det glada gänget.
Provade zoomen och satte riktmärket på "kamerabandet"
- coolt att hela jag blev suddig, men kamerabandet fick skärpa! :)
Tumstock, nycklar, nyckelkort, pennor... check! Mot dagis & jobb we go....

För att jag (och alla ni också för den delen!) förtjänar det!!

tidsinställt inlägg

Ja som ni vet så är det ytterst sällan man som småbarnsmamma unnar sig något själv, men nu jäklar var det dags för mamman i huset att shoppa loss, då det gapade tomt, uttvättat och för stort i underklädeslådan...
"Klick, Klick" - välkomna hem! :) Underkläder från min absoluta favoritleverantör; By Caprice är nu hemklickade. De är fullkomligt underbara!! (jag har 3 set från dom sedan tidigare - love!)

Inte för att jag brukar motbevisa...

... men seriöst? Vad skulle jag vinna på att ljuga om ett nytt jobb? Så, här kommer lite bevis "bara för att".. Enjoy! (speciellt du anonyma som komenterade igårkväll)
* personliga uppgifter är utsuddade av mig...
Mina nya jobbarkläder; en vit och en röd topp med "Friskis & Svettis" loggan på, både fram och bak. Superbekväma och faktiskt riktigt fina! Skönt att slippa gå i en alldeles för stor t-shirt, bara för att jobbkläderna inte görs till "tjejer"...

Nu kör vi!

Okej, nu är det såhär. I dag börjar jag jobba på mitt nya jobb, vilket innebär att jag får köra två jobb om vartannat i några veckor - vilket i sin tur innebär jobb, 15 dagar i sträck. Detta samtidigt som jag måste läsa klart sista kursen i skolan... Mamma Mia! Men det ska gå.....

Så det är bara att starta måndagsmorgonen med en inställning som skriker "Nu kör vi" - annars går det aldrig :p Ser dock fram emot min första dag på nya jobbet. Det blir säkert mycket att ta in, men hey... im ready! Hjärncellerna riktigt suktar efter nya utmaningar, haha :) Tur också att jag har min älskade hunk ♥ vid min sida, som stöttar och hejjar på. Utan honom hade det aldrig gått! Nehepp, nu är det dags att köra... Ha en bra dag!!

Inspireras!

Tankar inspiration såhär på morgonkvisten. Det är typiskt mig det, att för en gångs skull vara barnledig och ha möjlighet till lång sovmorgon - men så vaknar jag 07.15 för att inse att det inte går att somna om. Aja, en liten sovmorgon blev det ju allt i alla fall, man får vara glad för det! :)
Åh så mycket fint det finns! Jag har så många planer för huset att jag snart spricker,
vill sätta igång NU! :p Ungefär 6 veckor kvar - jag lääängtar! ♦

KUL!

Jag har fått chans att prova 5 nr av valfri prenumeration och valet var inte vidare svårt... Blir "Hus & Hem" som dimper ner i brevlådan framöver. Wohoo! Längtar redan efter första numret....! :)

Rensa förrådet - Check!

Så har vi ägnat morgonen/förmiddagen åt att rensa hela vårat förråd i källaren. Det tog en halv dag och resulterade i ett helt släp fullt med..... skit! Så det blev en tur till tippen i sista stund, en timme innan de stängde. Efter det for jag och hunken och lunchade på ett fik, innan vi åkte vidare till både Mio och Karlskrona Möbler. Mys på hög nivå!
Så jäkla skönt att ha det gjort! En sak till att bocka av från listan "att göra innan vi flyttar". Wonderful! Tack snälla svärrisar, som passar barnen så vi hinner med så mycket som möjligt i helgen. Det är guld värt!!

Jobb hele dan

Ska jobba mellan 11-19.15 ikväll. Känns aningens drygt eftersom solen skiner ute och jag egentligen har en massa andra saker att pyssla med. Men, det får la bli till helgen istället antar jag.
Mötet på nya jobbet igår gick kanonbra. Anställningskontraktet är påskrivet och nya arbetskläder är på G. Allt känns perfekt och jag börjar "gå bredvid för upplärning" redan på måndag. Härligt! :) Nästa fredag är det sedan "teambuilding" på Boda Borg, jag får hänga på och vi blir 4-5 stycken totalt. Inte så många i alltså, men så himla kul att man får vara en del i gänget. Spännande och nervöst! Dels att göra utmaningar tillsammans med andra man inte känner, dels för att träffa alla. Men som sagt, det är ju bara att ta tjuren vid hornen. KUL ska det i alla fall bli! ♣ Ha en underbar fredag (den 13:e) mina vänner!

Hus på landet kräver 2 bilar...

... därför åkte vi och köpte en till bil idag. Blocket är kanon ibland alltså, vilket kap! :)
Nybes. & nyskattad till april nästa år, bra vinter och sommardäck, dragkrok och kombi.
Bara att tuta och köra alltså. Precis vad vi behövde! Hurra.

Nya jobbet!

Idag vid 11.00 ska jag på möte med nya jobbet. Eftersom jag har en månads uppsägningstid på mitt andra jobb så antar jag att vi ska gå igenom anställningen,kanske anställningsavtal .... och vi ska nog även lägga upp "inlärningstiden" - som förhoppningsvis kan passas in med mina andra jobbtimmar. Detta så jag kan jobbet någorlunda när jag går på min nya tjänst kring månadsskiftet :)
Tjänsten är på 75% och jag ska alltså jobba som Receptionist på Friskis & Svettis. Receptionist - Min dröm! Älskar att ordna med papper, svara i telefon, datorpyssel, fixa och dona. Och på Friskis & Svettis dessutom - jag som så länge velat komma igång med träningen igen. Nu finns det inget att skylla på! :p
Tjänsten innebär också att jag ska göra delegera upp arbetet och göra scheman för 8 stycken anställda... Inget jag är sådär jättevan vid (förutom när det kommer pryo och praktikanter på mitt nuvarande jobb) men det ska bli en otroligt rolig utmaning! Jag gillar ansvar och jag tror absolut inte det kommer bli några problem. Jag är taggad - så bring it on bara! :D
Åh, jag är så glad att jag fått denna tjänsten ♣

Släng, packa, sortera, kasta

Startskottet har gått och vi har (redan) börjat packa inför husflytten i Juli. Detta eftersom både jag och Hunken känner att det är lika bra att vara ute i god tid. Sen är det ju också så att jag börjar mitt nya jobb inom kort, och det innebär - förutom en massa roligheter - indragen semester och fler jobbtimmar - vilket gör att själva packningen kanske kommer lite i kläm framöver....
Huset vi har köpt är ett jättefint enplanshus, ett trivselhus, som har skogen som nämsta granne. Det ligger på landet men ändå inte - det tar bara 7 minuter att komma till L-by centrum. Ungarna kan gå kvar på sitt dagis och grannen brevid oss har en son som är jämngammal med Neo, vilket ju är toppen! Kul med lekkamrater på nära håll.
För övrigt så är huset på ca 140 kvm. Det finns en stor hall, 4 stora sovrum, ett stort kök, ett stort vardagsrum och ett litet vardagsrum. Det finns också ett pannrum, två toaletter (en större & en mindre) och en bastu. En relativt stor altan finns det också, där ena delen har tak och andra är "öppen" likt ett soldäck. Tomten är på 2000 kvm och det finns en massa "bodar", förråd och vedbod. En superfin lekstuga ingår också :D Behöver jag säga att vi längtar efter inflyttningsdatumet?

Underbara sommarväder ♥

Igår njöt vi verkligen utav sommarvädret och värmen som äntligen har börjat visa sig. Ungarna kiknade av skratt när de sprang barfota i vattenspridaren, Hunken grillade med en kall öl i handen och jag placerade rumpan i en solstol tillsammans med dagens tidning som damp ner i brevlådan kring lunch;
Jag kan ju tala om att inspirationen är det minsann inget fel på, inför kommande flytt.
Jag har miljoner renoverings-ideer! :D

Miaz.se - kanske smyckesparty, någon?

Mötet idag var tillsammans med fina Marie som driver webshopen MIAZ, där hon säljer helt underbara silver - och lädersmycken för en vettig peng. Perfekt för alla, både rika och fattiga :D Perfekt också för alla - precis som jag - är SÅ dålig på att skydda mina "oäkta" smycken mot fukt, parfym och hudlotion, vilket resulterar i att de blir fula ganska så snabbt. Men eftersom Miaz smycken är i silver så slipper man tänka på det. Fantastiskt bra! Speciellt när det dessutom är för en summa som man, även som tvåbarnsmamma, kan känna att man har råd att "unna sig".
Jag har hittils 2 smycken som jag köpt av Marie. Det ena ser ni här ovan, ett helt underbart klocksmycke! Kostar 289 kr. Klockan tickar på och jag använder den flitigt. En jättefin detalj som många uppmärksammar och ger komentarer om :)
Det andra smycket är ett armband likt "Pandora", för er som känner till det? Skillnaden är att ett äkta Pandora armband kostar runt 300 kronor - och detta kostar 129 kr! I silver. Till och med så man har råd att köpa det för att använda det som fotlänk! *gillar* :) Det finns även en massa berlocker man kan köpa till, för att uppdatera och förnya sitt smycke. Och blir det fult finns det ett fiffigt knep med bakpulver som man använder för att ge tillbaka lystern och glansen igen (Obs! vilket man INTE kan använda till oäkta smycken! Så testa inte det....)
Jag hoppas ni vid det här lagret vet att jag inte skulle rekomendera något som jag själv inte tror på. Men Marie är en underbar människa och hennes smycken likaså. Så längtar ni efter ett nytt smycke, är det väl värt att besöka Miaz - eller varför inte skicka in barnen/mannen för en fin present till morsdag? :p Är någon sugen på att se Maries smycken live - så hojta till! Är till och med så att vi skulle kunna ses här hemma, allesammans, för lite fika, tjejesnack och smyckesparty. Likt den lyckade bloggträffen jag ordnade 090905.
Vilka är på?? :)

God morgon, tisdag

Idag ska jag på ett möte tillsammans med min vän Stephanie, som kommer och hämtar mig kring 9.30. Själva "mötet" lär visa sig på bloggen framöver så mer om det då.
Vet att ni är nyfikna på mitt nya jobb - och på huset - och jag ska berätta om det också. Det kommer kanske lite senare under dagen...? Nåja, det kommer när jag hinner. Måste ägna dagen åt att plugga också. Snart sommarlov!

Blogg.se har haft driftproblem - och snart är vi husägare! :D

... och det är därför har bloggen sett ut som hejkon bejkon :p Men nu är det som sagt fixat igen.
Jag har nyss kommit hem från jobbet - och min hunk jobbar i natt så vi möttes bara i dörren. I morse spenderade vi dock förmiddagen tillsammans, då vi var på bankmöte. Nu är det så gott som klart. Kontrakt är skrivet, handpenningen är lagd och vi har fått bankens godkännande. Känns overkligt men åh så spännande!! Äntligen!! :D Vi har trots allt letat i 2 år nu.... Men med detta huset känns allt SÅ RÄTT!! Detta kommer verkligen bli toppen.... 1:a Juli blir det flytt! Jag läääääääängtar!! :D

Jobb & smyckestitt

Direkt efter jobbet åkte jag hem för att svida om till "vanliga kläder". Sen plockade jag upp grannen och en annan tjejkompis för att brumma vidare till en smyckesutställning som hölls idag. Och oj så mycket fint det fanns! Mer om det kommer framöver..... :D
Jag ska strax hoppa ner i sängen. Sant. Jag är SÅ hes att jag knappt kan prata! Väldigt dålig timing med tanke på att vi ska till banken i morgon bitti. Men, händer det något negativt så händer det ju alltid olägligt - inte sant? Jaja, jag får la hålla tummarna för att jag vaknar upp med lite röst alls i alla fall... Spännande med bankbesök förresten. Inte utan att man är lite nervös inför alla siffror som kommer ställas fram framför oss. Men, säkert väldigt nyttigt och lärorikt. Man får se det positivt! Sen ska jag ju ringa mitt nya jobb också för bövelen! Det får jag ju inte glömma.. Hoppas ni haft en underbar helg - min har schvischat förbi i en farlig fart!

Här ska firas!

Ikväll firar vi mitt nya jobb (berättar mer framöver btw!) - och ett ganska så säkert husköp! WOHOOOOO!! Mycket som händer (och fötter!) hos familjen Ninninus framöver :p Så jäkla roligt, härligt och spännande - för att inte tala om skrämmande!
Barnen är ute och leker, Hunken grillar och jag bloggar... hrm... fixar med middagens tillbehör ;) Hoppas ni har en underbar kväll - för det har verkligen vi. Livet leker och vi är SÅ TACKSAMMA för alla fina som ställer upp för oss, som hjälper till, stöttar, tipsar, hejjar på.... Ni vet vilka ni är och vi älskar er, hela bunten ♥ Lycklig.

Jag fick jobbet!!

200 stycken sökte tjänsten - JAG fick det!!
Det är verkligen heeeelt crazy! Jag kan inte fatta det. Efter 6 år på samma jobb, ska jag nu säga upp mig?! Jag ska ta mig en rejäl funderare i helgen men hallå, det är ju detta jag längtat efter! Att få börja om på ny kula, att få lära mig nya saker. Att få komma till en ny fräsch arbetsplats, där jag verkligen trivs. Det är dessutom ett lönelyft OCH det är på 75% - istället för de 50% jag har på papper just nu. Fundera var det ja, eller finns det så mycket att fundera på?
Hello utmaning, here i come! :) :) :) Jag är SÅ sjukt GLAD!! ♥ Överlycklig!

Mina nya kompisar :p

FÖRE: ↓
Fyyyy för den bilden på mig :( Men man ser ju lättare skillnaden själv genom att jämföra med gamla bilder...
* osminkad ↑
Efter viktminskningen så har jag helt plötsligt upptäckt två nya kompisar;
-  Hej och välkomna, Nyckelben! :D :D

Fredag

Så var det redan fredag igen, härligt! Denna veckan har rusat fram i en farlig fart och varit fylld med en massa roligheter och spännande saker. Så det ska vara! :) Nu kommer dock helgen innefatta jobb både lördag och söndag, för min del...
Vi fick väldigt bra besked från besiktningen av huset som gjordes igår, så.... vi får la se vad som händer framöver :) Spännande! TACK snälla F & B som var med igår!! Det var GULD värt! ♥

Överraskning!

Ikväll ska jag smuggla ut min hunk för en överraskning, vi ska nämligen se Fast and the Furious 5 på bio. Inte nog med det utan jag har dessutom bjudit med en tjejkompis, som överraskar sin kille likadant. Så vi alla 4 ska gå - KUL!! :)

Vi har sett alla filmerna och vi har 3 av dom på DVD. Älskar dom! Och snygg Vin Diesel såklart ;) Roligt med överraskningar - och att överraska! ♥ UPPDATE: Filmen var KANONBRA - SE DEN GENAST!! TACK ÄLSKADE MAMMA för att du gjorde oss barnlediga ett par timmar ♥

"Besiktning"

Så, idag är dagen D - Besiktningen av huset "vi hittat" och fallit för. Otroligt spännande ska det bli, att äntligen få "svart på vitt". Ett hus på samma gata har jag precis fått reda på är uppe i ett bud på 1,7 miljoner. Galet mycket pengar ju! :S Helt otroligt egentligen.....
Solen skiner ute men jag är långt ifrån tron om att det är varmt ute, eftersom det nu varit duktigt kyligt i flera dagar. Tråkigt. Det är maj månad och då ska det ju faktiskt vara sol och värme!

Tycker ni inte?

Längtan!

Längtar så innibomben tills "slutet på denna veckan". Typ till i morgon? Eller fredag. Jag får då reda på två olika besked. Det ena är om jag har "blivit utvald" på jobbintervjun jag var på i måndags. Åh, jag hoppas SÅ! Vill så gärna ha det där jobbet, det är så jag!



Den andra saken som vi får ett relativt säkert besked på, är om huset vi hittat är ett "bra hus" eller inte. En besiktning görs nämligen i morgon! Hoppas hoppas det inte finns fukt eller andra dolda, dyra fel. Annars, kan det faktiskt bli vårt! :) Dum som man är så har man redan börjat klura på vad och hur man kan förbättra det, framtida renoveringar och hur man bör möblera det på bästa sätt. Det är, i alla fall för mig, oerhört lätt att tankarna skenar iväg, när man vill något så gärna...
Fler som har det som mig? Ni håller väl tummarna va? Please!

Fullspäckad GÅR-dag!

Igår började dagen med dagislämning kring 07.30, eftersom jag skulle vara på jobbet runt 8.00. Jobbade fram till 16.00 för att sedan stressa inåt stan för att gå på en jobbintervju. Intervjun tog ca 1 timme och håll nu alla era tummar och tår - för jag vill verkligen ha det här jobbet! (verkligen, som i verkligen, verkligen!) :)
Jag körde hem efter jobbintervjun och var hemma runt 17.50 och vid 18.10 kom en tjejkompis och plockade upp mig eftersom vi skulle hjälpa hennes lillebror med en grej - väl hemma igen vid 21.30 (?) så var jag SÅ trött! Men, då hade min underbara, och världsbästa, Hunk ♥ förberett med tända ljus i lägenheten. Massage stod på schemat och efter det slocknade jag pang bom. Sov hela natten för att bli väckt av Neo vid 05.30. Gött & alldeles underbart!

Myshelg i Helsingborg

Vi hade en mysig helg i Helsingborg och vi längtar redan tillbaka! Därför har vi planerat in att vi ska spendera en vecka av semestern, just där. Så himla fin och mysig stad.
Min farmor och hennes man har byggt en damm, som har en fontän som sprutar i olika våningar och lyser skiftande i alla regnbågens färger. Ungarna älskade det! Och ser ni? Barnen står utomhus i sina pyjamaser! SÅ fint väder hade vi. Underbart!
De har världens sötaste lilla vovve som också är världens snällaste...
... och gissa om Ninni var stolt när de var ute och promenerade och hon fick hålla kopplet! :)
Min farmor och hennes man är världens bästa ♥ Dessutom är de moderna. Kolla bara in deras fina sputnicklampa, som hänger över soffbodet. Urfin och superläcker! Jag vill med ha en sån... :D
På lördagen var jag och Hunken lite barnlediga och vi tog oss ner till stan för att strosa omkring, hand i hand ♥ Vi gick förbi en loppis som fanns på ett litet torg och jag fyndade en rosagnistrande ring för 20 kr. Billigt billigt! God mat och en massa mys, kan i korthet föklara vår helg ♥