Påskhelgen

 
Vi har haft en fin påsk, trots begravning och lite sjukdom. Jag har jobbat två av påskdagarna men arbetar man på världens bästa träningsanläggning ( Friskis & Svettis ) så märks det knappt av att man är på arbetet. Härlig stämning och underbara motionärer..som alltid. Underbart! Och se så fint vi påskpyntat entrèn! :) 
 
 
Solglajjorna kom fram en stund medan man sekunden senare möttes av hagel, snö och regn. Allt om vartannat. Mina brossor har varit hemma på besök och vi har försökt ta vara på den tiden vi varit lediga tillsammans med bla shopping, utekväll och filmstund i vår hemmabio. Nu dröjer det till slutet av sommaren innan vi ses igen ♣ Påskharen har varit hos oss inte mindre än tre gånger och vi har både ätit ägg, lamm och godis. Är det påsk så är det! 
 
 
Jag har hunnit med ett par träningspass men vaknade dessvärre upp med lite halsont idag, är det min tur att bli sjuk nu måntro? Hoppas inte. Jobb väntar på mig i eftermiddag och då ska barnen leka loss på fritids och dagis ett par timmar, som de längtat efter sina kompisar! ♥
 
 
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)