Nu e boxen på plats, men är jag nöjd?

FÖRE:





EFTER ↑


Nja, jag är väl egentligen inte alls nöjd. Faktiskt. Hm. Den skulle tapetseras i samma tapet som väggen bakom? Dessvärre har vi inga stuvbitar kvar eftersom det gick jämt upp då vi tapetserade...

 Hur som helst, så får boxen hänga kvar ett tag. Kanske man vänjer sig? Nu slipper jag iaf störa mig på det fula proppskåpet, skit samma om jag stör mig på boxen :p

Lite nytt i datorhörnan :)

Så har även jag införskaffat mig en tavla av det populära trycket "keep calm..." :)

Tycker det är superfint och eftersom jag är en hejjare på att pyssla ihop egna tavlor så gjorde jag även det med dessa två. Pysslade ihop dom själv alltså.. Kalla mig snål om du vill men varför betala för något som man kan fixa själv? Lixom... :p







Fint va?


Förhoppningsvis så hinner även "proppskåpsboxen" torka efter 2:a målningen redan ikväll, så jag kan visa före- och efter resultat även på den. Den är rätt slarvigt gjord men jag orkade inte engagera mig så mycket. Det var ju trots allt Fredriks projekt från början... men hur som helst lär det ju förhoppningsvis bli finare än vad det är just nu iallafall :)

Vrickat, galet, sjukt, fräckt? - men det är iaf en bra låt! :)

För att inte tala om snygga glasögon i början :p


Jag fattar inte

... vart tiden tar vägen?

Nu sitter man här, ännu en kväll, med ögonlockar som snart trillar ihop. Klockan är 20.31. Och ändå har man bara klarat av hälften av dagens "måsten"! Typiskt. Vart tar tiden vägen???


Jag har ju en "grej" jag pysslar med då jag inte jobbar på mitt fasta jobb eller med företaget, och hälften är i alla fall avklarad. En svår grej kvar och sen en lättare (tror jag?) och SEN - ska jag berätta och visa allt för er. Lovar! 


Hur som helst så springer dagarna förbi, ja nu är det ju snart April! Galet, alldeles galet. Inte längesen det var jul? Är det bara jag som känner såhär? Eller gör ni också det? 



Jag önskar att jag hade en resa mot varmare breddgrader att se fram emot, kanske till senhösten? Jag ska ju trots allt jobba 113% i sommar - alltså mer än heltid - i över 2 månader. Något jag visserligen ser fram emot, det ska bli hur kul som helst - men ändå... en resa med 7 dagars (minst!) slappande hade inte varit fel att drömma sig bort mot.. 


Usch så jag svävar iväg. Jag har i alla fall EN rolig resa att se fram emot! ULLARED here we come! :p

Jag och 4 andra tjejkompisar har nämligen hyrt en stuga i (på?) Ullared, så det blir en hiskeligt rolig bilresa dit, en massa shopping, cider/vin och grillning på kvällen, roliga spel och spex, musik och övernattning - för att sedan vakna nästa dag för att ställa oss först i kön för ännu mera shopping! :) 


Åh, jag längtar! EN månad kvar typ! Är det fler som vill med, så hojta till!! Tror att stugorna måste bokas en bra tid i förväg :p Hojta till bara! (vi kör i så få bilar som möjligt ev. hyr en minibuss och alla utgifter delas lika = billig billig!) :D :D 


Nattinuffs! 



PS. Hur många av er som jobbar är medlem i facket? *nyfiken*  

And here we go again...

.... SÅ mycket jobb - pga några jäkla bluffmakare??

Här finns mer info för den som är intresserad. Trött jag blir!! *sätter mig och ringer viktiga samtal

Lång dag, nu är jag sleten!

Det har varit en lång dag, fullspäckad med jobb. Jag slutade vid 19.30 och sen bar det av raka vägen hemåt på min stålget - cykeln alltså :p

 







The look of today :)


Nu är det snart dags att krypa ner i sängen, jag är trött som få! Ska bara maila ut 2 vinnarmail till ett par auktioner jag haft på tradera, så var man en tusing rikare :p


Hoppas ni haft en underbar dag?

Tack för alla era superdupersöta komentarer, ska försöka hinna svara på dom i morgon. Kram!

Effektiv dag!

Idag har jag hunnit med massor! Jag och Ninni åkte och shoppade lite på morgonen då affärerna öppnade. Det blev bla lite fröer, som vi sedan har sått i våra planteringsbackar på baksidan.

Vi har också krattat upp de mesta av löven på baksidan och vi har kånkat löv fram och tillbaka till våra två komposter - som numera är alldeles proppfulla! :)


Vi har tvättat en hel drös maskiner med tvätt, handlat mat, Fredrik har bakat en sockerkaka som vi har fikat på...


Jag har också snickrat ihop "anordningen" som vi förhoppningsvis ska kunna gömma vårat proppskåp under :p Ska bara slipa det jag spacklat och sedan ska det målas - VITT, vad annars? :)


Detta var inte allt, utan jag har också hunnit knåpa ihop ett armband, ett halsband och ett par öronhängen. Då jag inte vet om jag får visa halsbandet för den som beställt det ännu så får ni bara se de andra två sålänge :)



Armbandet min kompis "beställt" för att ge sin lillasyster



.. och "bling bling" öronhängen, som hon också ska ge bort till sin lillasyster.


Jag blev riktigt nöjd! :)


Ungarna har badat och jag har klippt Fredriks hår, sen var det la inget mer som hänt "utöver det vanliga" :p


Nu blir det lite fika - i morgon så bara MÅSTE jag ta tag i GI:andet igen. Kör ju det fortfarande men jag har svävat ut rätt bra det sista nu..  Har återigen "gett upp?" ett tag, eftersom det stått stilla på vågen. Dumt Lina, dumt!

Men med start i morgon så kör vi så det ryker igen! Hejja hejja.

Hemkomna!



Vi har precis kommit hem från en helkväll hos mina föräldrar. Eftersom vi alla tre i syskonskaran fyllt år nydligen så firades detta lite idag, eftersom vi inte varit samlade allihopa på länge. Jag fick underbara presenter av min lillebror och hans tjej, ja ni ser ju bilderna ovan. Tusen miljoner tack!! Han kan ju, min lillebror :p

Jag blev superglad och kommer ta och låsa in mig i badrummet inom en snar framtid :) En rejäl spaa- och relaxkväll för mig själv, kommer sitta finfint!


Min mamma hade som vanligt lagat gudomligt god mat - och efterrätt! Mammor är bäst :) Påskharen kom och gömde superfina påskägg till barnen, de innehöll bla godis & glittriga halsband - till kidsens stora förtjusning.


En underbar kväll som sagt, som kommer avslutas med mys i soffan framför en film, med tänd kandelaber och med nåt gott att dricka. Åh, du härliga lördag! ♥

Snart är det PÅSK!

I en vecka lite drygt, har Ninni tjatat om att "snart är det påsk"! Hon är väl medveten om att Påskharenkommer med påskägg :)

Därför började vi morgonen med att sätta fjädrar i påskriset som inhandlades förra helgen, och som stått i vatten en vecka redan. Jag gillar när de gröna bladen fyller ut riset tillsammans med de färgglada fjädrarna...





... och några blad har börjat komma :)





Nyfikna barn :)



Kycklingarna fick Ninni friheten att placera ut, vart hon än ville (inom rimliga gränser då såklart..)



 


Nu blir det en tur till mitt jobb för att sedan brumma in till stan på några ärenden. Känns som om regnet hänger i luften (?) men om det är uppehåll får det nog bli lite trädgårdsarbete innan det är dags att åka hem till "måmå & måffa" för middag och påskfirande.

Vi kommer fira lite idag eftersom både jag och min mamma jobbar heeeeeela påskhelgen. Gör dock inget när det är så grymt bra pengar att tjäna :p

KärleK v

Igår strulade det sig lite på jobbet innan stängning. Grinden krånglade och gick inte att låsa, så vi fick ta trucken för att "lyfta upp" den ena sidan lite - då gick det! Sen hade vi en kassadiff som gjorde att vi höll på att tappa hakan - men det visade sig bara vara en slarvigt räknemiss, som tur väl var.

Trött och sleten cyklade jag hemåt och när jag kom innanför dörren, kände jag en ljuuvlig doft. Fredrik hade fixat en romantisk middag för oss två



Tända ljus, servetter och pepparstek med potatisgratäng och sallad. Ljuuuuvligt!
- Jag blev alldeles lycklig innombords ♥♥♥


Kvällen fortsatte med filmen "Atlantis", vi såg aldrig klart hela eftersom ögonlocken blev för tung efter halva :p

Fredag idag

Åh vad skönt - det är äntligen fredag! Jag är ledig i helgen och trots att jag jobbar till 19.15 ikväll så känns det skönt med fredag. Idag är det dock lika fullspäckat schema som alltid. Jag har hela förmiddagen uppbokad och jag lär få stressa till jobbet sen. Men, det är smällar man får ta ibland..


Jag kan ju passa på att visa er lite smycken som jag vunnit på tradera, för en billig peng, sålänge?



Ett "Pearls for girls" armband, 37 kr!



... och ett splirrans nytt "Diddi" halsband för 69 kr. Jag har fått dille på "långa" halsband, wonder why? :)


Men visst är dom fina? Jag har som sagt inte så mycket tid över till att göra egna smycken längre, tyvär. Så då får man fynda på tradera istället! För, hur kul är det att lägga ut flera hundra kronor på ett från affären - när man ändå kan köpa det för under halva priset på tradera? Näe, ibland är tradera bra - men livsfarligt! ;)


Ha en underbar fredag allihop, så hörs vi senare. Ska bla testa mobilblogga tänkte jag, måste bara se hur det funkar med kort osv.

Testar att mobilblogga. Hade ju varit småk...

Testar att mobilblogga. Hade ju varit småkul om det funkade :) God morgon förresten!


Galen? I just looove Friis & Co.

Okej, här släpps bomben - Jag har klickat hem hela 6 modeller Friis & Co. väskor!! :D








De är värda nästan 5000:- och jag köpte dom på Friis & Companys egna webbshop, på MEGAREA!! Jag köpte dom allihop för 900 kr! DET kallar jag GALET billigt!! 150 kr styck - istället för 600-750 kr styck!



Och idag fick jag hem dom! ♥






 

Åh de är heeeelt underbara! Vissa av er skakar säkert på huvudet vid det här lagret. Right?

Men jag kan inte hjälpa det, jag ÄLSKAR handväskor. ÄLSKAR Friis & Co. Jag kunde bara inte låta bli!

(sen kanske jag lägger ut nån av dom på blocket framöver, och får igen pengarna med råge. Det är ju inte så tokigt det heller... :p )


Fullspäckad dag!

Jag ska, nu på morgonen, få besök av min andra hälft inom företaget. Stephanie. Vi får nämligen besök av en kund som vill köpa upp en del av våra större storlekar. Kul och spännande!

Sidan ligger fortfarande nere och vi är duktigt irriterade på våran operatör, som alltså tvingar oss kvar trots deras urusla uppkoppling. Men, vi väntar ut vår bindningstid och flyttar sidan till en privat bas istället. Känns kanon. Då blir det en ny, fräsch sida med förhoppningsvis en massa nyheter. Vi har hittat en massa fina!


Det blir också en lunch på Mio med en tjejkompis - mycket trevligt förslag S - innan jag ska ta tag i ett annat måste (ang plugg!) , tillsammans med min bror. Han måste hjälpa mig för jag fattar ingenting :p


Sen blir det att hämta hem Fredrik från jobbet för att sedan åka och handla, innan det är dags att åka hem för att laga middag.


Där emellan nånstans hoppas jag kunna hitta en paketavi i brevlådan för att kunna åka och hämta ut mitt paket! Wohoo jag längtar så inibomben mycket - såg att alla saker utom EN blev slutsålda när jag beställde, så jag var verkligen ute i sista stund! Puh, vilken tur man ska ha ibland :D

De där "6 sakerna" jag köpte...

Ni vet att jag berättade lite om 6 saker jag hade klickat hem, som var sådär gaaalet billiga? De skriver jag mer om när jag fått hem dom :p Blir lite roligare så, när jag har lite bilder att visa upp :)

Men, det är verkligen helt galet. De var värda ca 4000 kr och jag köpte dom för 800 kr! Helt nya, från märkets egna webshop. Seriöst i allra högsta grad. Dessutom var det fraktfritt :p



Åh, vad jag längtar tills leveransen kommer!! :D :D

Pengar är inte allt...

.... men visst gör dom en ändå glad? :)


Från och med idag kan man deklarera via nätet (www.skatteverket.se) och jag har nyss varit inne och kollat både min och Fredriks deklaration.

Något nervöst eftersom jag ju var mammaledig förra året, fast jag hade dock lagt till ett exta skatteavdrag på varje utbetalning - för att vara på den säkra sidan.


Tuuur! För jag får tillbaka en massa tusenlappar detta året! Fredrik lite mindre, men han får ändå tillbaka en del han också. Kuuuuul! Extrapengar är guld.


Kände genast ett lyckorus sprida sig genom kroppen. Deklarerar man idag får man dessutom pengarna innan midsommar. Kanonens ju!


Nu ska jag tillbaka till jobbet. Jobbar till 18.15 ikväll! Tjingeling

Nu ska ni får veta :)

Förra torsdagen var jag ju som sagt på ett litet "möte", och här kommer mer info om vad det gällde :9

Ni som följt mig ett tag kanske minns att jag jobbade natt förra sommaren? Då var jag ju hemma med Neo men valde att jobba lite nätter samtidigt, då bla Fredrik hade semester. Jag verkligen stormtrivdes, liiite lite att göra för energiska mig, som sällan gillar att sitta still, men jag pulade med en massa andra saker - medan den ord. personalen skakade på huvudet åt mina nattpyssel :)



För ca 2 veckor sedan ringde min mobil - det var områdeschefen från sommarjobbet som berättade att jag var så omtyckt förra sommaren att de gärna ville att jag skulle jobba där i sommar också! Hon kunde garantera mig 8 veckor direkt, bara sådär, och schema var bara att komma in och hämta.

Gosh, jissa om jag blev tagen på sängen! :p


Såklart blev jag super (duper) glad och självförtroendet hissades ett snäpp. Skiiitkul, rent ut sagt! Idag pratade jag med min butikschef på mitt ord. jobb som garanterade en lösning. Underbart!! 


Så, i sommar blir det en massa jobb för min del.. men, det är smällar man får ta. Det är en chans jag varken kan eller vill tacka nej till, så åh... det blir nog kanonens! 


Jag ska alltså jobba natt (tror det är på 63%?) samtidigt som jag jobbar mina 50% på mitt fasta jobb. Greeeat! 


Inte många som inte ens behöver söka efter ett jobb, utan får det serverat :p Näe, shit. Jag är verkligen GLAD!! *dansar lite* Perfekt är det också eftersom jag tänkt fortsätta plugga till undersköterska (har ju en termin kvar) till hösten igen och då slipper ta tjänstledigt en månad för att utföra en praktik.

Så, håll tummarna för mig nu - för än är inget semesterschema (på mitt ord. jobb) lagt. Men som sagt, jag är ju så gott som säker på att det går i lås. Muntligt avtal är också ett avtal.

Jag är sugen på en ny tatuering..



Jag har ju redan 2 stycken, bla den i svanken (inte lätt att ta bild på den själv dock..) och nu har jag länge varit sugen på att skaffa en till. Jag vet på ett ungefär hur den ska se ut, och vart den ska sitta.. Kanske får bli ett besök hos tatueraren för att rådfråga lite, snart? :)

Gårdagens Myskväll

Igår hade vi en riktig myskväll här hemma, jag & Fredrik. Vi beställde Thaiimat som vi åt framför tv:n, lyx på hög nivå! Neo var uppe med oss längre än vanligt och han mös omkring i sin lilla pjamas, med tummen i munnen och med snuttefilten släpandes...







... ja, hela kvällen. Våran fina älskade myskille!



Kandelabern fick såklart följa med hem i lördags, vad annars lixom :p



Och Ooooohhh så fin den är! Visst är den?



Det är kanske inte det ultimata stället att placera den på men sålänge ungarna är små så är det absolut det säkraste - och säkerheten går ju först, såklart! Och det blev faktiskt bättre än jag trott!


Jag är verkligen tok-kär i den och satt och njöt för fulla drag när vi tände den. Såååå fin ♥ :D



Nu ska jag åka hem till en kompis en runda, ungarna sover och Fredrik ska spela Xbox. Lika bra att rymma fältet en stund :p

Helt galet!

Hinner inte skriva nu för jag börjar jobba kl 11.00, men för att göra er lite nyfikna kan jag ju berätta att jag nyss gjort nåt helt galet. Jag har nätshoppat igen. 5 saker - av samma typ. SJUUUUUUUUUUKT BILLIGT!!!!

Fick smöra lite för fredrik för att få det gå igenom ;)

Berättar mer efter jobbet. Tjingeling!


Älskad & saknad

Ninni har haft en underbar helg hos farmor (TACK!) och vi har faktiskt haft en underbar helg vi också. Men. Nu längtar jag efter min lilla stumpa, det är så otroligt tomt utan henne - trots att lilleman lever rövare ;)





Bilderna tog jag igår innan hon åkte iväg på äventyr.

Ninni har en vilja av stål och att klä sig själv är ett solklart måste, ingen som får hjälpa till inte. Den lilla ponnyväskan packade hon med leksaker och den stora kittyväskan packade jag med kläder och dyl. Bra teamwork då alla får sina viljor igenom :)


Men nu är du saknad i massor stumpan!

Stan, jobb & EN-barnsförälder för en kväll

Nu ska jag strax köra in till stan - för att återigen gå in och kolla på den fina kandelabern jag hittat.

Vad roligt att du, Josefine (jag kom inte in på din blogg så kunde inte komentera tillbaka!) , är här inne och läser. Sjukt konstigt egentligen, att man går in i en affär, pratar och ställer frågor till tjejen som jobbar där - åker hem, bloggar om beslutsångesten för om man "ska eller inte ska köpa den" .... för att sedan få en komentar från tjejen i affären, som alltså läser min blogg! 


Hemskt trevligt, absolut, men sjukt konstigt. Samma sak som kunden som kom in på affären jag jobbar på och vrålglodde på mig en lång stund - och som sedan utbrast; Ja, NU vet jag! Det är ju DU från bloggen! :D


Ja vad säger man? :) 



I alla fall blir det som sagt stan en runda innan det är dags för mig att börja jobba kl 11.00 - 16.15.

Ninni har precis åkt iväg för att spendera dagen med farmor, som bor en timmes bilresa här ifrån. Där ska stumpan sova i natt och det är egentligen första gången som hon är iväg från oss "på riktigt". Känns något vemodigt för mig, men Ninni var ju kalasglad så morsan får la bita ihop :p



Så ikväll får Neo ensamtid med både mamma och pappa. Kan behövas då han är rejält förkyld och därför väldigt kelsjuk ♥ Vår lilla prins!


Vi hörs sen!

Har knåpat ihop lite smycken till en kompis :)

Har en kompis vars lillasyster snart fyller år och hon bad mig knåpa ihop lite smycken i äkta silver, som hon kan ge till henne i present.



öronhängen


 
Och sen ett "enkelt" armband, med dubbla kedjor och berlocker där texten blir "babysis" - ett smeknamn systrarna emellan :)


Fina va?

Im in löööööve

Minns ni att jag skrev att jag fått "välja en valfri kandelaber" i födelsedagspresent?
Jag tror jag har hittat den idag!



En golvkandelaber, 115 cm hög (då utan ljus i) för 999 kr. Bör jag slå till? 


Jag brottas med samvetet. Den är inte så "tung" som jag hade önskat, vilket i sin tur innebär att den inte är lika stabil. En annan tanke, vart ska vi placera den? 

En idè är att ställa den i hörnet bakom sofforna, oåtkomlig för klåfingriga barn :) Det låter kanske wierd men jag lägger upp ett par bilder så ni får en något klarare bild på vart jag menar...  



Dääääär *pekar* I vänstra hörnet. Bort med den gräsliga lampan och in med en silvrig kandelaber! Eller? :)


Den kommer ju, under denna årstiden, bli mer som ett slags "ögongodis". Alltså mer släkt än tänd och då den väl är tänd lär det ju bli likt kvälls-mys-pys-belysning, då barnen sover :)


Känns som om jag knappast kan sumpa denna chansen att få tag i en "så billigt", de flesta på 90cm höjd ligger ju trots allt på kring 1500 kr - rätta mig om jag har fel? 


Eller är det bara så att jag är tokkär och döivrig på att få hem den till mig? :p 
(ivrig på att mina fix ideer ska ske NU NU NUUU, det är mitt andranamn - inte sant mamma?:)


Tips! Råd! Snälla? :)   

Dagen

Tack alla för er respons på inlägget nedan, ang priserna hos fotografen. Precis som en av er skrev; är dom i guld eller? Ja, man kan ju börja undra..

Men, nu är i alla fall returen gjord och jag ska börja spåna på vad/hur/när vi ska skicka in några andra bilder, för ett par förstoringar vill jag ju ha på mina små charmtroll ju! ♥



Efter mötet i stan gick jag förbi torget och jag kunde bara inte låta bli att köpa med mig två buketter vita tulpaner hem. De kostade endast 15 kr per bukett och det kunde jag allt kosta på mig, eller rättare sagt. Fredrik. För det var han som fick dom ♥ :)



Fiiiina!


Vet ni mer? Jag blev ytterligare 500 kr fattigare. På vad? Ja, ni kan aldrig gissa..... På kläder! Inte så konstigt tycker ni, väldigt ovanligt tycker däremot jag. För vet ni vem kläderna var till? MIG! :D

Minns inte sist jag köpte nåt nytt klädesplagg till mig själv, det måste varit innan jul, och nu hittade jag helt plötsligt en massa, på REA dessutom! Så, för 500 kr fick jag med mig 6 tröjor och ett paket hårsnoddar hem.

Känns fantastiskt bra och jag hade nästan glömt hur knuffen mot lite bättre självförtroende kändes, då man har shoppat nya fina kläder till sig själv. Det är vi alla värda!

Och vet ni mer? Det var hela 3 storlekar mindre, än då jag shoppade för ett år sen! WohooOooO! Kankse dags att slänga, ehm skänka menar ja ju såklart, några av de där "större" paltorna, för att försäkra mig själv om att aldrig bli så stor igen... om ni förstår vad jag menar :p


Möte & krånglig Retur

Om nån timme ska jag på ett spännande möte. Jag kan inte riktigt berätta så mycket mer just nu. Egentligen är det "inget sådär speciellt" - fast jag blev överlycklig när "de" ringde.

Det löser troligtvis ett litet "problem" som jag funderat mycket på. Hoppas jag! Mycket som ska klaffa men jag håller tummarna för att det går vägen. Ni med, väl? :p


I eftermiddag ska jag till fotografen för att fixa en retur. För ett tag sedan så berättade jag att jag "vann" en fotografering, som vi sedan var på. Efter jul åkte vi dit för att välja ut några bilder, vilket var svårare än vi trott, så vi bokade ytterligare en tid.

Detta var för några veckor sedan och jag åkte dit själv för att välja ut de sista fotona och för att beställa de slutiltliga resultatet. DÅ kom priset på tal och shit vilka hutlösa priser!

Priser som man endast fick muntligt! Jag frågade om jag inte kunde få en prislista men det fanns inga, sa hon. Annars är det ju betydligt lättare att se prisskillnader och kunna jämföra, om man har det på papper. Eller hur? Men det fanns alltså inte....?


Hur som helst så, efter två timmars prissnack, "tog jag det billigaste" - en förstoring på Ninni och en på Neo. FÖR 1800 kr - STYCK! UTAN RAM, bör tilläggas. (men jämfört med alla andra priser så tyckte jag ju att detta var "billigt", man hade ju hört 4000 kr, 3600 kr osv osv i två timmar!)


Men, när jag kom hem och fick lite distans till alla siffror så fick jag en otroligt ångest. 1800 kronor? Gånger 2. Skulle vi ge 3.600 kronor för TVÅ bilder?? På en fotografering som jag vunnit???



För 3.600 kan vi istället göra nånting roligt i sommar, hela familjen, och så kan jag istället ta egna foton och skicka dom på förstoring via nån hemsida på nätet. Blir ju betydligt billigare!


Näe, så det blev en retur på det. Men så enkelt var det tydligen inte... Bilderna var inte skickade för framkallning ännu men eftersom jag betalat in 30% på totalsumman redan (man var ju tvungen...) så var vi tvugna att göra returen på plats.. 

Ytterligare problem när jag väl var hos fotografen, som påstog sig aldrig gjort en retur tidigare! Så, idag ska jag i alla fall dit för att få tillbaka handpenningen. Äntligen


Ångrar mig inte en sekund, trots att bilderna var fina och så.. Men 3.600 kr för två bilder, näe det är det bannemig inte värt alltså! Sen ville vi ju isf ha både familjebild och syskonbilder också ju. Vi hade blivit ruinerade! :S


Några av mina underbara 25-års paket! :)

Bättre sent än aldrig ey?

Här kommer i alla fall några av mina helt underbara födelsedagspresenter, som jag fick på min 25-årsdag;





Ett 3-pack Margretheskålar i hääärlig limegrön färg. De är redan använda ett flertal gånger och OJ så bra dom är! Att dom är tunga i botten underlättar enormt nu när man testat dom och insett skillnaden från en "vanlig plastbunke". Att knäcka ägg? Peace of cake!

Min uuuuuuuunderbara vän med familj var inne på mitt jobb och överlämnade en present till mig, en underbar Marimekko/Ittala skål! Tack snälla!



En superfin "wook kokbok" som kommer göra sig SÅ fin på boklisten i köket :)



Av fredriks föräldrar fick jag en supertuff blomma (kaktus!) i en härlig påskkruka. I blomman fanns också en massa guldpengar i form av 10:or, jag samlar nämligen på sånna :) Massa tack! 



Jag fick också 3 svartvita kort på mig själv som liten, inramade i fina ramar. SÅÅÅÅ fina!!!
Är jag nå lik Ninni tycker ni? Eller bör jag kanske ställa frågan, är Ninni lik mig? :p






Fick också parfymen jag suktat efter, Versace Bright Crystal. Uuuuuuunderbar ♥



Världens goaste och bästaste kusin skickade ett paket med posten, och vad fann jag om inte denna helt underbara skapelsen! En "datorväska" till laptopen!
 


Hon har gjort den alldeles själv och ni ska inte tro att det bara är utsidan som är vacker, kolla insidan! Fantastisk!! *vet också att dessa snart kommer ut till försäljning via hennes företag, lovar berätta mer när allt är klart :)

Fick också en underbar bok av kusinen, som jag iofs inte hunnit börja läsa ännu men som efter inledningen på baksidan verkar vara kanon! Jag väntar med spänning på att få gömma mig under en filt och lusläsa den!



Ett "presentkort" på en kandelaber fick jag också - wohoo! Nu ska jag bara bestämma vad jag vill ha för någon och vart den ska få plats (?!) :p Är sjukt sugen på en golvståendes, men... frågan är när jag kan använda den utan att ungarna har den över sig? ;)


Jag fick också en massa fina kort, en underbar höganäs keramik servis, massa sms/telefonsamtal och några slantar in på kontot.

Tack ALLA!!!!

Morrn morrn!

God morgon allihop! Sovit gott?

Vi har faktiskt sovit relativt bra, trots en sjuk liten grabb och en liten Ninninus som råkat kissa i sängen.. Sånt händer väldigt sällan, men då stumpan alltid har en mugg med vatten vid sängen så är det ändå lätt hänt att en olycka sker.



Idag är det Fredrik som ska VABB:a då vi har inventering på mitt jobb just idag, så jag behövs där. Ninni ska till dagis en runda..



Vid frukostbordet i morse. Både juice, yoghurt och smörgås slinker ner i lilla Ninni-magen och sjlvklart sitter kossan och väntar på henne :) 


Neo är snorigare än nånsin och det är grinigt värre idag. Han har dock ingen feber, vilket ju är ett bra tecken på att det i alla fall går åt rätt håll. Jobbigt när de små är sjuka :(


Igår fyllde min lillebror 21 år - STORT GRATTIS J - och idag fyller min farmor år - MASSA MASSA GRATTS - och eftersom ingen av dom bor i närheten, så blir det endast Grattishälsningar via telefon.


Men I helgen kommer dock min lillebror hem och presenten ligger här och väntar på honom, spännande va J?? :p

Vår älskade lilla tuffing!

Ninni går omkring med sina solglasögon i både sol och mörker, tidigt på morgonen och sent på kvällen; "annars kan jag inte se, mamma" säger hon - och jag låter henne hållas.

Igår inköptes ett par solglasögon till vår lilla tuffing. Likadana som pappa har, såklart. Och nedan ser ni hur han glänste i sina nya brillor. Vår lilla solskensgrabb!









Älskar dig


Vabb

Idag är det jag som vabbar, Neo är precis som vi trodde; sjuk. Fredrik slutar vid 16.oo och så fort han kommit hem så kilar jag bort till jobbet för att stänga butiken. Såklart gör man det man kan för att underlätta för sina arbetskollegor! Bor man dessutom så nära sitt jobb som jag gör, så är det ingen fara alls för min egen del...


Neo har hostat så han kräkts så just nu går tvättmaskinen på högvarv. Akutbokade tvättstugan i morse, så jag har den fram till klockan 14.oo. Snabba ryck!


Just nu sover Neo och "Efter tio" med Malou hörs i bakgrunden. Kanske dags att göra nån nytta? Synd att solen ligger på de smutsiga fönstrena, annars kunde jag ju passat på att putsa dom :p De som är i skuggläge är redan putsade nämligen :)



Äh, jag får la hitta på något annat sålänge. Kanske börja vika rentvätten? Fast det tar förstås emot, det är ju bara sådär döööötråk! *suckar lite men börjar gå mot det rena tvättberget.....

Verkar som om det kommer bli en lång natt...

Ja, nu när en annan är på benen igen - verkar det som om vår lilla prins åkt på att bli sjuk istället. Feber, snor i mängder & hosta. Han sover oroligt och vi har redan fått gå in till honom två gånger, se sdan vi la honom vid 18.30. Suck!


Jag hade tänkt blogga om mina födelsedagspresenter, men det får skjutas fram ännu längre tyvär. Håll ut!


Massa kramar till er alla!

Han kan när han vill, min handyman :p

Idag känner jag mig något bättre, men jag är fortfarande inte helt i form. Helgen har varit otroligt lugn eftersom jag knappt orkat göra nånting egentligen.

Idag gick jag i alla fall utanför dörren :) Fredrik var sugen på att ta tag i projektet han pratat om lääänge, så vi gick till mitt jobb för att handla hem matrial.

Vi kom hem med två stora boardskivor, en svart lackfärg och ett rollerset. När vi kom hem satte Fredrik igång och här ser ni det klara resultatet:



Före ↑



Efter ↑






Skillnad va?? *SÅÅÅ skönt att slippa se alla sladdar och skit...


Blev ju grymt bra, SÅ mycket snyggare än vad jag först trott! Ett liknande projekt till har han börjat med, men det är inte riktigt klart ännu.. Så, mer om det när det finns ett resultat att visa :D

Visst var det halsfluss alltid!

Vårdcentralen ringde upp mig klockan 15.00 igår och sa "tyvär är det både fullbokat och ÖVERbokat idag". Typiskt, men eftersom vi bor så nära så lyckades jag få en "smit-in" tid i alla fall. Tack snälla!

Var där på 10 minuter och så fort hon tittade mig i halsen med ficklampan så sa hon "jovisst är det halsfluss alltid". Kanonröd, svullen och med proppar. Halsprovet (den där topsen de rör runt i halsen ni vet) brukar ta 5 minuter, mitt var visade positivt efter 1,5 min.

Så, nu knaprar jag kåvepenin för fulla muggar.


Gick och la mig efter ett långt bad igår, ja klockan var nog inte mer än 20.30. Har sovit uberdåligt i natt, svettats och fryst om vartannat, och vid 11.00 i förmiddags kastade jag återigen in handduken och gick och la mig samtidigt som Neos vila. Har nyss vaknat...


Fredriks föräldrar kommer snart hit, men vi har varnat dom för baciller. Så, nu ska jag ta och göra mig i ordning. Ta på mig riktiga kläder (kan ju inte gå omkring i mysdress!) och ta och sminka mig lite, så man ser normal ut :p


KärleK

Födelsedagen var som sagt helt underbar. Jag jobbade till 19.15 och skyndade mig sedan hem. När jag kom innanför dörren så var det ganska släckt överallt, några tända ljus i hallen bara. 

När jag klätt av mig ytterkläderna och gick förbi det kolsvarta köket, så HOPPADE min mamma ut och utbrast nåt i stil med "grattis på födelsedagen gumman!!" 

- behöver jag säga att jag höll på att bajsa ner mig?

Shit vad överraskad (och rädd!) jag blev! När lampan tändes såg jag det fint dukade bordet. Vinglas, vin, turkosa servetter, en fin blombukett, en stor skål sallad (som var underbart god!) och bröd. Allt fixat av min mamma och med viss hjälp av Fredrik. Det är kärlek det ♥ 



Min pappa och storebror kom strax innan vi satte oss för att äta och med sig hade de en kasse med paket. Underbara paket! :)



Hur glad blir man inte - av enkelt inslagningspapper?? :D Knappt så man ville öppna dom ju :p Vad som var i paketen delar ja med mig av senare, nu är orken slut...


Fredrik hämtar barnen (tack älskling!) så att jag får vila.. Klockan 15.00 ska vårdcentralen ringa, jag bara måste få nån medicin innan helgen.. för såhär kan jag asolut inte ha det i över 2 dagar till. Jag mår fruktansvärt dåligt..

Underbar dag igår - sämre idag!

En uppdatering om gårdagen, fylld med överraskningar och helt underbara paket, kommer senare. Typ.

För trots att gårdagen var helt fantastisk så mår jag verkligen skit idag. Jag har hög feber (sitter just nu med dubbla byxor, ett linne, en långarmad tröja, en tjocktröja och min morronrock på mig) Ändå känns det som om mitt ansikte ska brinna upp, är kokhet där.. Fyy!! :( :(

Och min hals är så jäkla öm, kan inte ens svälja mitt saliv utan att det hugger till och smärtar. Halsfluss?


Åh jag som skulle gå på stan med världens bästa mamma idag :( Får bli en annan dag mami.



Jag hatar att vara sjuk, det är det värsta som finns när man är sådär orkeslös, huttrar och fryser. När ska det vara såhär att vara 25 år så vill jag att nån tar mig tillbaka till 24 igen - nu genast! 

 


"Ja må hon leva"

Grattis till mig själv dåra :D 25 bast, inte illa ey..

Tack för alla grattishälsningar som öst in, både i inlägget nedan men också stort tack till alla er som ringt och sms:at :) Gud, jag blir alldeles tårögd. Så söta ni är! ♥

 



Morgonen började med att Fredrik och ungarna sjöng "ja må hon leva" och jag fick frukost på sängen. Brämhults apelsinjuice, ostsmörgås och ägg. Tända ljus också såklart ♥ Tack mina älsklingar


Idag händer det inte speciellt mycket utöver det vanliga, trots födelsedag. Jag har gjort en "special tårta" som min farmor brukar göra, en fräsch sådan som jag var riktigt sugen på! En ska jag ta med till jobbet för att bjuda killarna på (kollegorna alltså) och en ska väl jag och Fredrik fika på när jag kommit hem ikväll vid 19.30.

Barnen sover nog vid de lagret och de får vara med och fira i helgen i stället, då det blir lite kalejs.


Ha nu en underbar dag allesammans!

Sista dagen man är 24 då :p

Har varit fullt ös hela dagen. Kom hem vid 20.00 efter att ha handlat lite efter jobbet, för att sedan cykla hem. Vi har kikat lite på tv och jag har hunnit med en dusch, nu väntar sängen...



Jobbar till 19.15 i morgon. På min födelsedag och allt. Men hey det funkar det också :)



Nehepp, jag ville väl mest dokumentera min sista dag på 24 bast. I morgon är man helt plötsligt 25 år. Känns gutt!

kram och godnatt!


Det blev i alla fall ETT inköp i stan :)

Jepp, äntligen köpte jag min efterlängtade PLURING. Den fanns på min julönskelista och jag har suktat efter den på nätet, men så idag hittade jag den i en butik i stan - för 49 kronor! Som hittat ju :p


Det blev en VIT såklart! (finns i krom och svart också) :)







Suuupersmidig och jag är SÅ nöjd!! (ja det är även mannen i huset, hurray!)

Äntligen slipper vi att ha en "skabbig" disktrasa som ligger slängd i vasken.... :)

Storhandling

Vi har nyss kommit hem från affären, jag och ungarna. Eller ja, nyss och nyss. Vi har hunnit äta lunch och nattat Neo också :) 

Storhandling blev det och jag kånkade hem 5 proppfulla påsar och två kids. Inte illa! :p


När Neo vaknat ska jag och barnen köra in till stan en sväng. Eventuellt möter vi upp morbror C som sedan följer med oss hem för lite bus och middag. Mysigt



Därför lyxar vi till middagen lite extra och gör en inbakad fläskfile med hemmagjord potatisgratäng och en krispig grönsallad. Mums. Äppelpaj med vaniljsås till efterrätt, allt för att få vårkänslor! :) 


Nu måste jag ta och ringa ett par samtal, lika bra att passa på nu när Neo sover - när det är relativt lugnt vill säga :p

Viktuppdatering

Jisses vad tiden spriiinger iväg. Helgen är över och det är redan måndag! En ny vecka, nya utmaningar. Jag jobbar till 18.15 ikväll, känns rätt segt efter att ha jobbat hela helgen men såklart får det gå...


Vikten! Har helt glömt bort att uppdatera er ju, för jag har visst inte gett upp. Om ni trodde det? :p Näe, jag är bara något av en segis. Sakta men säkert.


*svanken ÄR sån, för dig som nu ville påpeka att jag gjorde nån wierd pose. Jag ser ut så, står rakt upp och ner, och dessutom ställer den till ryggproblem ibland. Så visst, hade jag kunnat "räta ut den" så hade jag absolut gjort det...


Jag vägde mig idag och vågen stannade på -0,9 kg. Försökte andas ut all luft precis innan jag ställde mig, för att nå - 1 kg, men det ville sig ikke! :p Så, jag får la vara nöjd med -0,9 dåra.


Detta innebär att jag nått ett nytt 10-tal - igen!! WohooOo! :D :D  
Minus 15,3 kg totalt.



Jag blir alldeles pirrig! Sjukt nog är det "bara" minus 6,8 kg till, som jag rekomenderas att gå ner. Tänk, det var 22,1 kg från början, så 6,8 är ju ingenting?! *typ?* Då trodde man ju aldrig att det ens var möjligt!


Men, det där "sakta men säkert" stämmer nog väldigt bra. Även om jag varit SÅ otålig ibland och velat ge upp då jag hamnat på den berömda plattformen, då det inte händer ett smack på vågen!

Hade varit kul om jag hittade ett måttband. Jag har ju antecknat mitt midjemått från start.. Jag är ivrigare än nånsin och nu är jag sååå väldigt nära... nära min "belöning" som jag utsett till mig själv, då jag är intill mållinjen.


Vad kommer ni såklart få veta när jag är där, men sålänge håller jag "vinsten" hemlig :) *hejjahejja

Så var lördagen avklarad!

Så är även lördagen avklarad, snart i alla fall.

Det var sjukt mycket kunder på jobbet idag. Jätteskoj! Det märks verkligen att fler än jag toklängtar efter våren, för det handlas både blomjord och fröer, grensaxar och trädgårdstillbehör på rullande band. Solen har lyst och fyllt oss med en massa energi. Uuuunderbart! Dessutom tog jag en timmes rask promenad innan jobbet. Ljuvligt.


I morgon är det återigen jobb som gäller för min del. Annars blir det nog lugnt skulle jag tro... Förhoppningsvis blir det lika fint väder i morgon, som det varit idag :)


Förresten! Bra koll jag har på dagarna. Inte. Trodde bergssäkert det var torsdag i fredags och då jag skrev inlägget "exakt en vecka kvar tills jag blir 25", var det ju bara 6 dagar :p Tack "du" som påpekade det :D



Nehepps, nu får jag la gå ner till tvättstugan för att slänga in ytterligare en tvätt innan det är för sent. Tjolahopp!

UnderbaR

Tack alla ni som svarade på inlägget "nån & jag jag jag" nedan. Tycker ni jag bör godkänna komentarerna så att alla kan läsa? eller ska jag hålla dom för mig själv? Tänkte, ni som skrev.. ni kanske vill vara anonyma....?

Svara gärna så jag vet, annars behåller jag de komentarerna låsta. Men, ni är helt fantastiska. Underbara. Vet ni det? *rörd* Skulle vilja krama om er allesammans!



UNDERBAR LÅT:



Why can't only things be like they were
It’s not the same when I no long can speak to her
I may be changed but so have she
It’s like we're prisoners and we just can’t get free
I see her eyes the same old eyes
But then she breaks me down and makes our feelings die

I got a life on my own
I have to be on my own sometimes
I have to stand on my own two feet’s and I know I treat her good

But why do we always fight
I can’t look at you
I can’t be with you tonight
And I know that this ain't right
Because I love you so but I have to go alone

Why can't only I for one just be
It’s not the same when I no long can speak to him
I may be changed but so have he
It’s like we've locked us up and thrown away the key
I see your smile the same old smile
But then he takes me down and make our feelings die

I got a life on my own
I have to be on my own sometimes
I have to stand on my own two feet’s cause I know I treat him good

But why do we always fight
I can’t look at you
I can’t be with you tonight
And I know that this ain't right
Because I love you so but I have to go alone

Maybeline PULSE Perfektion - vibrerande mascara! :D









För att i ett desperat försök att få mina ögonfransar att sära på sig när jag lägger på mascara, så inhandlades Maybelines PULSE perfektion för ett par dagar sedan. Det är alltså en mascara som vibrerar! Haha, vilket skämt! Eller? Den hade min "favoritborste" (gummi med små piggar) så jag chansade!




Men faktum är att jag är helnöjd!!



Detta är endast en "strykning" och utan ögonfransböjare... mascaran i sig lovar ingen volym, men det tycker jag absolut att jag fick på köpet! Och visst är fransarna klumpfria och rättvist separerade? Eller vad säger ni??



Bör tillägga att det tar ett tag innan man vänjer sig, men ge den en ärlig chans! Det kittlas så inibomben första gångerna :)



Mongobilder i mina jobbarkläder, men hey det bjuder jag på ;) Nu är det snart dags för jobb! 

En vecka kvar - sen blir man 25 bast!

Jepp om en vecka smäller det! Eller?

Äsch, jag känner inget speciellt för att fylla år. Oavsett om det är 25 eller 26, spela roll. Jag jobbar till 19.15 på min födelsedag och känner ingen lust att byta bort den heller. Varför skulle jag, lixom?





En del har undrat vad jag önskar mig? Jag har inte en aning. En lång sovmorgon hade varit skönt.. Likaså att nån trollade bort de sista kg på min kropp... Antar att det sista är omöjligt, men man kan väl få önska?


För att blir lite seriös så är det enda jag kan komma på, en parfym. Versace Bright Crystal. Underbart fin och doftar ljuvligt! Finns förresten billigt att beställa HÄR - fraktfritt dessutom. En liten flaska räcker, jag blir ju ändå bara 25 bast...

Den där nån & jag jag jag

Är så innerligt trött på att det bara är jag som fixar saker som ska göras. Det är bara jag som är engagerad varesig det gäller luciafirande på dagis, födelsedagskalas, presenter som bör inhandlas, papper som ska fyllas i och skickas iväg eller vilka foton hos fotografen som vi ska låtas framkallas. 

Varför är det så? Ska det vara så? 



Fram tills nyss har jag bett snällt om att få hjälp när ex ungarna drog ner griffeltavlan. Nya hål måste borras, en ny plugg i och sen en skruv. Hur svårt kan det vara?

Den trillade ner strax efter jul och sedan dess har den stått där, på golvet och samlat damm, i ett X antal månader... Och jag har tjatat och tjatat och tjatat.... händer det något?? Nej, just det...

För några dagar sedan hade även våran ena skohylla innanför dörren trillat ner. Nån annan än jag som fixar? Nepp!


Så i förrgår var det återigen JAG som lessnade och fixade det själv. Borra, plugga, skruva, torka upp borrskräp. Är det sedan någon som ens påpekar att sakerna sitter uppe som de ska igen? Nån som tackar för att man, ännu en gång, har gjort det "nån annan har lovat att göra"? Nä, just det.


Ska jag fortsätta? Ni kanske inte vill höra men jag behöver skriva av mig, så därför blir svaret ja.


Förra helgen var vi ju hos Fredriks pappa ni vet? (ja, jag ska fråga vart han köpt karaffen jag fick - har bara glömt! men kul att ni gillade den lika mycket som jag :) När vi körde där ifrån ringde han till Fredriks mobil och påpekade att våran blinkers "trillat av"...

... och jag önskar så innerligt att jag kunde säga att jag inte visste att den hängde så. För ni förstår, så har den hängt och dinglat i flera månader! Helt öppet i bara "sladdarna".  
D E T Ä R I N G E N S O M B R Y R S I G!!!

Men, igår fixade JAG det också! Köpte transparant silikon och "limmade/tätade" dit den igen! Förhoppningsvis har vi inte fått några rostangrepp där ännu? *vad vet jag, jag är ingen bilmänniska


Likaså utgör bilen ett högljutt piiiiiip så fort vi startar den. Numera hör jag inte ens pipet, så van är jag, men det är alltså spolarvätskan som är slut. Undrar när nån ska fylla på den? Blir väl jag som får konka hem en 5L dunk okoncentrerad från jobbet ikväll, efter att ha jobbat i 9,5 timme.....



Hur är det då med de stora kartongerna som står utanför vår dörr, som en del vänner som har varit här på besök, har påpekat? Jo, det är nämligen stolarna jag beställde till Ninni och Neo ni vet? Japp, det var ett himla tag sen jag skrev att dom hade kommit, men likt förb*nnat står de fortfarande och skräpar utanför dörren.


Jag, jag, jag, jag.... Ja, återigen ska JAG kånka ner dom en trappa ner, till vårt förråd.



Behöver jag säga vem som svettas med att bära ut våran bamse "pappers- tidnings- och plastsortering" till bilen för att sedan köra iväg och sprtera/slänga? Vem som tar med glas och konserver till insamlingen?

Vem är det som bokar tvättstugan? Dammar? Viker tvätt? Plockar in skitig disk i maskinen istället för att ställa dom på bänken/i vasken, byter toalettrulle när den andra är slut, plockar kläder som ligger slängda överallt eller som städar bort skäggstubb efetr en rakning... tjat, tjat, tjat! *suckar*



Fenomenet är hur nån som vanligtvis är så oengagerad i viktiga måsten, helt plötsligt kan bli totalt överengagerad när ex "ett nytt Xbox spel" släpps. Ja då ska det pratas om i massor och det ska minsann antecknas i almenackan! (för att inte ens tala om att det ska inhandlas samma dag det släpps, alt. förhandsbokas!)

Eller reklamblad som dimper ner i brevlådan där man "får 5 filmer men betalar för 1". Svarar man dessutom inom X antal dagar så får man ytterligare nån rabatt/bonus. Det är ju ett jäkla engagemang i sånna saker! Där hålls minsann tider och dagar ordning på in i minsta detalj...



Näe jag är förbannat trött rent ut sagt. Igår gick jag och la mig strax efter 20.00, för vilken mening är det att sitta uppe - till en film som "nån" har satt på, fast denna vet att jag absolut inte är ett dugg intresserad av den filmen...

I morse klev nån upp då klockan ringde, samtidigt kom Ninni trippandes i hallen.. Vad händer? Nån hoppade in i duschen och stängde toalettdörren! Då kommer den vakna 3-åringen inklampandes till mig i sovrummet, adjöss sovmorgon! Bara att kliva upp för att hon inte ska väcka Neo. 

SÅKLART fattar jag att vår lilla 3-åring inte vill vara helt ensam i en kolsvarta lägenhet, för tror ni nån hade tänt lamporna? Eller satt på tv:n och bompa? Nix, nån skulle ju duscha! *tar ett djupt andetag och räknar till tio* 


Överreagerar jag? Är jag en tjatkärring som bara surar och gnäller? Jag inser genast att svaret kan visst det bli ett JA. Men, om då svaret är JA. Bör jag inte göra nåt åt det? Det är ju ändå "nån" som numera framkallar mina dåliga sidor och hur kul kan det egentligen vara för dennna "nån"? Eller för mig? Helt allvarligt talat?


"det går i perioder", säger dom. Visserligen, men hur lång är en period? Snackar vi dagar, veckor, månader eller år? Och när vet man att det bara är en period och inte för alltid?

Näe, jag har aldrig varit med om nåt liknande och här krävs en rejäl funderare, för såhär kan vi ju inte ha det... (och att försöka snacka med nån funkar ju lixom inte heller, han tycker ju -självklart- att vi har det bra och slår dövörat till...)


Smyckesparty

Sådär, nu har jag lagt upp en hiskeligt massa inlägg om hur vi bor. Ge gärna komentarer, tips och ideer på hur vi skulle kunna piffa till det lite extra - eller om det är nåt som i era ögon ser heltokigt ut :)


I går kväll var jag och en tjejkompis på "Smyckesparty", långt ute i skogen :p Var sketaskoj, men livsfarligt! Smyckesmärket hette "Dag & Natt" - nån som sett deras smycken? Suuuuperfina och SÅ fiffiga!!


Jag beställde ett halsband, som kan ändras om till 4 olika halsband. Svårt att förklara men shit så fiffigt! Kom också där ifrån fullproppad med en massa ideer om hur jag själv kan tillverka vissa berlocker och dyl. Kanooonens ju!


Min egen smyckestillverkning har legat på is rätt länge, men några alster på goda vänners begäran, till mig själv och presenter åt en vän, har det allt blivit.. 








Tråkigt bara att man inte har den tiden man skulle önska, till att bara sitta och pyssla :p


Bilder från vår lägenhet; Hallen

Välkomna in :)



Ninni & Neo har varsin krok i hallen. Fotona bör dock bytas för de är tagna för ett år sen snart :S



Vi tapetserade ena sidan på garderoben i samma tapet som på högersidan.. Dörren rakt fram är badrumsdörren, som är dekorerad med dekorplast :)



.. som ni ser har vi en klåfingrig liten kille som INTE låter skorna stå på skohyllan. Vid det här lagret har vi gett upp att "sätta upp dom igen" - för de åker ner lika fort igen..







Två långa tavellister med diverse böcker, foton och så bokstäverna "VI" som jag gjorde härom helgen. En vajer med krokar blir en bra förvaring till teckningar och pyssel från dagis. Min spikmatta ser ni också ju :)



Mittemot tavellisterna har vi ytterligare förvaring i form av 3-packet skoskåp som man kan köpa billigt på IKEA. Vi har satt dit högblanka "täckskivor" för att piffa till det lite extra :)

Ovanför har vi satt en gren trollhassel, som vi plockat från vår trollhasselbuske på tomten. En diskret ljusslinga i den och gud vilken mysfaktor!



Och så datorhörnan, som är i ett av hörnen i vardagsrummet :)

Badrummet

Välkomna in i vårt badrum :)





Rena badlakan :)



Högskåp som vi köpt från Ikea då vi flyttade in. Kanonbra förvaring :)



Två av en massa hyllor och fack! *fullproppade, som ni ser...



Medicinskåp som jag köpte träfärgat på Ikeas "fyndhörna". 199 kr - och sen målade jag det vitt. Funderar på att sätta dit ett svart KORS av dekorplast. Kan la vara snyggt ey? :p



"Bajs & Kiss" sitter på det nedfällbara skötbordet



Skötbordet nedfällt. Har lagt en prickig vaxduk ovanpå skumgummibädden. Fint och praktiskt! *tipsar*



Ninnis limegröna potta piffar upp! Och den turkosa/prickiga toalettborsten är köpt på ÖB



Spray, mousse som inte får plats i högskåpet står på fönsterbrädan (som vi också köpte då vi flyttade in eftersom det inte fanns nån..) Lite fina ljus och den "nya vasen" med plastblomma.



Det absolut bästa stället att ha en Orkide som man vill ska blomma om, är utan tvekan badrummet! Vi har 3 stycken hemma och detta är den andra blomman som fått flytta in i badrummet, för att få den att blomma om. Och SE! 3 knoppar redan!

När den väl blommar åker den ut i vardagsrummet och nästa "oblommande" orkide åker in.



Vi har satt upp en tavellist/boklist ovanför handfatet, återigen; förvaring!! :)



Cult designs "tvål" och "tandborsthållare", Puma hudlotion som doftar ljuuuvligt, ansiktstvål och lotion från Cliniqe (bästa produkterna ever!) och så tandkräm såklart :D

Vårat vardagsrum :)


Japp, här kommer vardagsrummet dåra :D







Filmer :)





Gitarrer till Xbox - Rock on! :D



R:et har jag gjort själv *stolt* och "O C K" är av svart dekorplast. Men, jag ska inhandla GRÅ dekorplast så att det blir mer enhetligt och lite mer "diskret" :)



Mina fiina bulliga t-light lyktor :)


Barnens rum

Här kommer bilder på barnens rum. Det är till största delen invaderat av Ninnis "tjejgrejer" men snart får vi nog ta tag i att göra en liten grabbhörna till Neo. Förhoppningsvis fixar dom att sova i samma rum inom en snar framtid också...























Mätsticka!






Sorummet

Sovrummet har ni ju redan sett det mesta av, men ett par nya gröna lyktor (superfina! 10 kr på Åhlens, finns i flera färger) har fått flytta in. Likaså tror jag helt jag missat att visa er Neos sovplats, huh?







Där borta *pekar* där sover vår lilleman om nätterna :)

Köket :)

... och här kommer vårat kök:





Knivförvaring oåtkomlig för barnen, kaffe och fruktskål :)





Matbordet :)







Salt & peppar





Ett litet skrivbord som mest används av vår lilla Ninninus. Hon sitter där och ritar/pusslar/klipper & klistrar när mamma lagar mat - eller när hon vill vara ifred från sin klåfingriga lillebror :p



"gem-gubbe" (man sätter gem på magneten på hans huvud..) och pennor i massor!

Ledig idag!

De senaste kvällarna har jag gått och lagt mig redan 20.30. Har inte orkat sitta uppe längre... Skönt har det i alla fall varit med en massa sömn :)

Idag är jag ledig, solen skiner och jag är på riktigt städhumör! Säkert bara för att man ser skiten nu när solen skiner in genom de halvtaskiga fönsterna. Right?


Vi har i alla fall dammat och dammat. Hela lägenheten har fått sig en uppfräschning. Vi har torkat av alla golv och taklister, piskat mattorna, torkat alla golv, duschat alla blommorna... You name it!


Helt underbart och klockan är bara 8.09 :D


Vad dagen mer kommer bjuda på? Inte en aning! Återigen - helt underbart! Jag ska ta och göra i ordning här i vår lilla datorhörna och sen tänkte jag faktiskt ta lite bilder, så att ni nya läsare får se hur vi bor :) Kan det va nåt tro? Kul för en själv att kolla tillbaka på annars...



Är riktigt kul att ni tappert är inne här varje dag och väntar på uppdatering, jag ska försöka skärpa mig! ;) 


Hörs sen!  

Tur!



Jag hade turen att genom att på ett bananskal halka in på en av mina länkar i "favoriter" (fumlade med handen och klickade) och såg då att dessa bulliga skönheter såles på REA.

Ynka
35 kr - för ett trepack! :)


Jag skyndade mig att klicka hem dom, betalade och valde leveranssätt "hämta i butik". Kanon, slapp jag ju lägga en massa pengar för frakten. Så, det ska jag ta och göra idag. Eller kanske imorgon?


Tur hade jag, eftersom de tydligen var de sista som fanns i lager. Produkten försvann när jag klickat hem dom..