* trumvirvel *

Den som vann tävlingen om Power Mom - dockan var ....... Anna

Såhär löd hennes svar och och varför just HON skulle vinna detta vårtuffa energipacket :)


Min bästa egenskap: Jag försöker att ge kärlek till alla runt omkring mig på alla sätt jag kan, jag vill att alla ska ha det bra och må bra.
Min sämsta egenskap: Jag är dålig på att höra av mig i perioder, ibland kan det ta flera veckor innan jag ringer eller visar tecken på liv.

Jag tycker att jag förtjänar att vinna den för att min allra bästa vän sen barnsben har nu blivit mamma till en liten skrutta som heter Nova. Förutom att jag visste att hon skulle vara världens bästa mamma redan innan hon fick barn, så är det nu bevisat eftersom lilla Nova ville titta ut redan i vecka 25. Nu 5 månader senare har familjen äntligen kommit hem efter hjärtoperationer, laseroperationer, andningsstopp och säkert 4 olika sjukhus.

Inte nog med att det är tufft att bli mamma (antar jag) så har hon verkligen växt i sig själv och blivit en sån skinande och stark person att man bara måste se upp till henne. Min vän Jenny ÄR en Powermum och därför skulle jag vilja ge den till henne. :)






Vad roligt att så många av er ville vara med och tävla, tyvär kan bara en vinna.. Hade velat ge er varsin hela bunten! :)

MEN - det kommer nya chanser och redan i morgon (KANSKE, redan ikväll) kommer det en tävling om en annan vråltuff Vododoll - för den som gillar rosa ... *ledtråd* SÅ, håll ögonen öppna! :)
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Fia



Japp det var den kommentaren som gjorde att jag avstod från tävlingen. Bra val :).



2008-07-07 | 23:13:44
http://fiansess.blogg.se/
Anna

Tack tack tack! :D

2008-07-07 | 23:29:54
http://alterica.blogg.se/