Baka baka liten kaka.... ehm... bröd!

 
 
Har ägnat lite av helgen till att baka. Det blev ett fantastiskt gott valnötsbröd och ett helt gäng saftiga te-kakor ♥ Bröd, när det är som godast! 
 
 
 
 
Förutom bakning, lite besök, familjemys, mello och simskola så har jag också sett till att tapetsera den sista 1,5 tapetlängden i Jacks rum. Finaly! Det räckte nämligen inte när vi var igång - så retfullt - och sedan har det varit problem att få hem tapeten (morr!) .... men NU så... nu är den tom. på plats.
 
Men. I vanlig ordning så måste vi ju få tummen ur och inhandla lite lister. Bara. Varför är just lister SÅ svårt att få lust till att göra? Det kan göra ett helt rum när listena är på plats, men ändå är det såå drygt. Svårt att få hem (släp!), svårt att såga rätt och segt att spika upp. Men, det var vårt nyårslöfte i år. Lister ska upp i alla rum (det fattas i köket, Jacks rum och vardagsrummet.... suck!) - tur det är flera månader kvar att uppfylla det! ;)
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


elin

Skönt att läsa att det är fler som tycks ha svårt att få listerna på plats, alltså inte svårt som avancerat utan svårt att få tummen ur. Men rummet ser ju verkligen färdigställt ut när listerna är på plats. Ändå så lyser de med sin frånvaro, iaf här.

2013-02-19 | 09:32:05
http://mensnallamamma.blogg.se