Underbara lilla Jackelur ♥

 
Sorgligt men sant så är Jack den enda tacksamma ungen att fotografera numera. De andra två stora busarna har nog tröttnat på mammarazzi vid det här lagret, antar jag...
 
Hur som helst så kör vi väl en liten Jackelur uppdatering;
 
 
Jacks eksem är på rätt väg. Vi har bytt ut blöjorna till Änglamarks och redan efter första bytet såg vi en enorm förbättring på det området - inte alls sådär ilsket rött!
 
"Coop Änglamarks blöja är tillverkad av hudvänliga material. Materialet är valt med tanke på minsta möjliga miljöpåverkan. Med sitt mjuka ytskikt tillåter blöjan barnets hud att andas vilket motverkar hudirritationer. Blöjan har hög uppsugningsförmåga med en våtindikator som genom en blå färg visar när det är dags att byta blöja.

Blöjan rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet eftersom den inte innehåller några onödiga tillsatser som parfym och lotion. Emballaget på blöjorna är av majsstärkelse som är nedbrytbar och komposterbar och är helt fritt från paraben."
 
 
Vi smörjer fortfarande med kortisonsalva - som vi ska göra en vecka till - och sedan mjukgörande 30 min efteråt. Mjölkfi kost håller vi också fast vid, iaf 2 veckor till. 
 
 
 
Hur det har gått med Jacks rum? Jodå, golvet är ju lagt och fondtapeten är på plats. Resten av väggarna är spacklade och slipade och redo för att få tapeter/målas de också - jag ska bara pallra mig iväg till färgaffären för ett inköp. Sen, är det också klart att inredas.... ♥
 
 
Men sen mina vänner, tar vi en paus i renoveringen. Under det gångna året har vi trots allt renoverat 4 rum, bytt ett kök och gjort ytterligare ett rum till i huset, som snart också är klart (Jacks) Puh! Så, då ska vi minsann passa på att njuta lite av det också. Slippa slipdamm och verktyg.
 
Känns gött! ♥
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)