En nackdel med fint väder...

Nån som kan något om växter? Kan "den fleråriga liljan" (som det så fint stog på skylten) stå i krukan där? Eller ska den hellre vara nedgrävd i trädgården? Haha, jag är så oduglig att jag inte ens vet om den kan vara utomhus över huvudtaget?! Men fin ärèn & billig varèn, så jag vågar chansa. Tipsa mig gärna dock så den kanske överlever ;)
Ja mina vänner, det finns faktiskt en nackdel med fint väder - och det är att man inte vill vara inomhus! Därför har renoveringen legat lite på is i helgen, då det ju har varit fantastiskt väder! Idag gick det knappt att vara ute kring lunch och att försöka sola var bara att fetglömma! Man kokade bort. Barnen har lekt med kompisar hela helgen och idag var de både barfota och iklädda endast klänning/shorts. En massa vattenlekar, grillning, lite småutflykter och sånt mys har också hunnits med... Underbar helg!
Hur som helst är det ju inge roligt att visa er det vi hunnit renovera än, men imorgon tror jag det blir helt klart så då blir det en massa före-efter bilder. Kan i alla fall avslöja att det är rummet ovan som jag börjat göra i ordning. Det är egentligen ett garage som de förra ägarna gjort om till "två rum" istället. Det ena rummet ligger in till höger från bilden sett och det är där barnen har sitt "lekrum" med gungan från taket ni vet? Det andra rummet - dvs det jag nu renoverar - har inte använts till någonting, förutom att hänga tvätt på tork & förvara kartonger och annat skit i :p
Aja, en bild till får ni la :) Det är ju fullständigt galet att ha ett helt rum "bara orört & ståendes" - inte sant? Det var betonggolv, furu och tapeten ni ser på bilden ovan. Nu är alla väggarna målade, lister & foder likaså, och det nyinköpta golvet är inlagt till hälften. Så, imorgon blir det till att lägga golv och måla listerna en 2:a gång, sen är det klart! Det blir så innibomben snyggt alltså! Toknöjd :) Vad rummet ska användas till? Pysselrum! Tänk vad kul att ha ett alldeles eget sådant. Lyx ju! :D Måndag imorgon vilket innebär 20 dagar kvar till beräknad födsel. De ni! ♥
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Sofie

Jag tror du kan ha liljan så. Vågar inte lova, men liljor är ju inte så svåra att ta död på i rabatt direkt, så jag vågar nästan säga det iaf :P.

Undrar ju ofcourse vart du köpt den? Jag vill också ha :)!!!

2012-05-20 | 22:46:10
http://fiansess.blogg.se/