Underbara sommar!

I går åkte vi - tillsammans med goda vänner - ut till en av ö:arna som finns här omkring, för sol, bad & mat på kastellet. Först tog vi en båttur till ön innan vi ganska snabbt hittade en liten badstrand med alldeles vit, mjuk sand... Perfekt! Barnen badade & lekte vid stranden i flera timmar, som vanligt.. Fikapaus med iskall jordgubbssaft, pannkakor, kaffe, kex & vattenmelon intogs innan det var dags för mer sol & bad. Slutligen åt vi god mat på kastellet en bit därifrån, dyrt för små portioner men ändå väldigt smaskens!
 
Svårt att tänka på att ta kort också, förutom allt annat man har i skallen :p Men några bilder blev det allt (även om de är snabbt tagna preciiis innan vi begav oss till kastellet..)
 
Idag har vi både hunnit med ett besök på akuten, lämnat Ninni på pool-kalas hos tjejkompisen, vi har fyndat lite på stan, ätit MAX-mat som Neo valt, träffat mormor som tog med Neo och mumsade glass i all ensamhet (SÅ uppskattat av vår stora kille) ... och så har vi såklart gjort tråkiga måsten såsom vikt tvätt, städat och röjt i trädgården. Men vi har också ätit tacos och haft lördagsmys med alla våra underbara barn ♥ Huh! Inte konstigt man börjar känna sig sleten vid det här klockslaget ;) Nu ska snart vår nybadade lilla minsting få lite mat innan han förhoppningsvis somnar - då bänkar vi oss i soffan framför en film, jag & Hunken ♥
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Emelie

Hej lina! Kan du inte visa bilder från Jacks rum? är väldigt nyfiken på hur det ser ut.

2012-07-31 | 13:18:10