Kämpig period

Vi går igenom en kämpig period just nu då lilleman har en massa magknip/luft i magen. Symtomen tyder på kolik men även på allergi mot komjölk, enligt 1177. Droppen var nämligen i går, då jag fick nog och ringde dom för att rådfråga. Så nu kör mjölkkossan (dvs jag!) med mjölk- & laktosfri kost ett tag, för att se om Jack blir bättre... Imorgon ringer vi till BVC för att få ytterligare råd om hur vi kan hjälpa honom. 
 
 
Vi fick också tips på en kolikmassage som ska vara bra för barnet, så det gör vi också på vår lilla kille flera gånger om dagen. Förutom ovanstående är det miniform som gäller innan varje måltid och självklart försöker vi rapa, rapa, rapa honom. Vår lilla plutt som somnar på oss, vaggande av oss, av uttrötthet - för att sedan vakna och gallskrika 5 minuter senare :( Maklösheten av att inte kunna hjälpa vår lilla kille, är värst ♥ Så nu vet ni varför inläggen blir glesa, jag har varken tid eller ork att priorietera bloggen just nu... 
 
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Johanna

Nemen åhhh!! :-( Stackars lilla Jack! Hoppas det kommer hjälpa honom med laktosfritt nu då. Förstår frustrationen och ledsen blir man ju :-( Hoppas det ordnar sig! Kramar

2012-07-22 | 13:46:34
Ann

Hej, har haft samma problem här. Men ofta när dom är så små så är det mjölkproteinet dom inte tål- så då måste du ta bort alla mjölkprodukter. Räcker tyvärr inte att äta laktosfritt =( Vår kille blev genast mycket bättre när jag slutade, innan kunde han skrika till och från i 3-4h på kvällen. Lycka till!

2012-07-22 | 16:01:55
Alex

Är det komjölk han är allergisk mot måste du ta bort allt som innehåller komjölksprotein. Laktosfritt och mjölkfritt är nämligen inte samma sak =)

2012-07-22 | 16:22:24
annica

Kolik är inget roligt alls :( För oss hjälpte minifom, fast fick ta 15 droppar istället för 10 för att det skulle ge effekt.
Om det är komjölksallergi, så tänk på att laktosfritt inte hjälper.
Hoppas ni hittar något som hjälper er lilla Jack, det är hemsk att se sitt barn i dessa plågor.

2012-07-22 | 16:57:23
http://hostbebebis.blogg.se
Madde

Min son på tre månader hade kolik och då hjälper det tyvärr inte med att enbart ta bort laktosen , utan man måste utesluta mjölk helt! Men ngt som verkligen funkar är akupunktur!!! Vår lilla kille blev bättre efter först besöket och efter det fjärde och sista var koliken helt borta!!! Prata med BVC om att få en remiss!! Lycka till!!

2012-07-22 | 22:40:12
Om Hondjuret

Vi gick, gick och gick.. 12 timmar om dagen typ. Det enda som höll henne lugn. Bajsar han bra?
Annars är brun ost (alltså getost..hård du vet?) jättebra att ha i vällingen.. så att den smälter.. hjälper till att smörja tarmarna..
Luften däremot är svår som tusan :(( Vi kämpar fortfarande med det!:S

2012-07-23 | 11:47:30
http://etthondjur.blogg.se/