Fullt ös

Tjaa det är fullt ös mest hela tiden numera, tycker jag. Fredagen sprang i väg i en farlig fart då vi hade våra fina vänner på besök ♥ Helgen spenderade vi med diverse småutflykter, på lördagen blev det bla en tur till Tosia där barnen fick åka karusell, köpa leksak & marknadsgodis. Innan vi körde hemåt igen så mumsade vi i oss en god grillbuffe på Brunnen tillsammans med trevligt sällskap & livemusik - som dock spelades alldeles för högt för att vi skulle kunna föra ett normalt samtal med varandra. Han slutade dock spela ganska snart för att sedan återkomma senare på kvällen. Tur, för oss! :)
 
 
Jack var på strålande humör efter att ha sovit sig igenom hela marknaden och våra stora busar var också nöjda och belåtna - för att inte tala om trötta! De båda slocknade direkt när vi kom hem..
 
 
Vi är i full gång med dopförberedelser och jag har precis fått alla inbjudningar klara. Egengjorda denna gången, puh vilket pyssel! Jag som älskar att pyssla men när det ligger under stress så blir det aningens jobbigt. Jag har gjort detaljerna mellan amningarna och satt ihop mina skapelser då Jack sovit. Nu låter de jätteavancerat men det är inge märkvärdigt egentligen. Tagit tid, har det dock gjort! Men nu åker de på lådan imorgon och jag kan bocka av en sak på "att göra"-listan. Härligt! Nu vaknar lillgrabben, vråååålhungrig. Tjingeling sålänge!
 
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)