Platt fall

Jag är sjuk. Otroligt sjuk! Ligger bara platt fall i sängen, i ett mörkt sovrum och med lapp för ögonen. Huvudvärken is killing me och det är liknande migränform, ljusskänslig & hela framsidan av ansiktet värker. Fruktansvärt!
Med alvedon i kroppen funkar det hyfsat att stiga upp. Traderaannonserna på barnens urvuxna Molo-overaller har gått ut för några dagar sen och vinnarna efterlyser sina vinnarmail. Jag har inte orkat. Men därför sitter jag här nu en snabbis. Fick över 900 kr för två beg. Molo overaller - och klickade hem två helt nya - Tuxer - (en blå & en lila) på rea för tot 600 kr inkl. frakt. Dock inte från sportamore, har bara lånat bilden därifrån. Alltförföräldrars hemsida beställde jag ifrån. Har aldrig testat Tuxer innan, med de sägs ju vara bra? Och dessutom kostar de ju kring 800 kr styck annars så... Minus 9 grader ute hos oss idag, så det passar ju bra med nya overaller till kidsen. Dock är dom inte heller helt krya än så vi får återkomma med en reccension vid ett senare tillfälle. Nehepp, nu blir det sängen. Igen.
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Hondjur

Krya på dig gumman!

Och vilken fiiin ny design!



Bara att säga till om du vill göra en åt mig med.. är så vaaansinnigt trött på allt det mörka i min blogg..

Jag vill ha förändring. Buhuu :)



Kram på dig!

2012-02-01 | 09:31:32
http://etthondjur.blogg.se/
Anonym

kolla blodtrycket om du har sån huvudvärk :S

2012-02-01 | 15:11:52
anonyma jag

Oh fy stackare :( Här hemma är det bättre, hostar fortfarande som fan dock ..



Hua, jag ska med sätta mig och pilla med ny design nu ikväll och heeela natten. Gubben åkte iväg nu och kommer hem imorgon så då får man lite "lugn och ro" haha :D ...



Eller hur! Lampan är underbar! :D



Hoppas ni mår bättre snart gumman. KRAM!

2012-02-01 | 20:59:48
http://adropinthesea.blogg.se/