Fredagsmys ♥

Ikväll blir det fredagsmys med chokladpudding & vispad grädde. Vi har fått in en tradition som innebär att vi köper en ny tecknad film på fredagarna, som vi sedan tittar på hela familjen. Verkligen uppskattat & mysigt ♥ Senare ikväll äter jag & Hunken bakad potatis. Var verkligen eeeevigheter sen.... Mums!
Tro det eller ej så känner jag mig mycket piggare idag. Finaly! Så, jag siktar in mig på att gå till jobbet på måndag. Hurray! Saknar mitt jobb & världens finaste kollegor. Dessvärre så känner Hunken sig halvkass, så vi får väl se om han blir hemma nästa vecka istället... Idag möttes jag även av texten "vi har fall av maginfluensa" på dagis när jag hämtade barnen. Nä, fy farao för alla sjukdomar som härjar. Måtte våren vara påväg.....?
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Evelina

Skönt att du är på bättringsvägen! Känner igen lappen du möttes av på dagis, vi har samma på mitt Jobb (dagis) många som är sjuka nu:/ Hoppas du får en trevlig helg iaf med barnen och att maken kryar på sig!

2012-02-10 | 21:53:06
http://evelinalinnea.blogg.se/
Jessika

Ett litet tips bara.. Va me o tävla här; http://piicniic.blogg.se/tavla/2012/february/utkast-feb-7-2012.html Finaste alla hjärtans dag-presenten ;)



Sen, guu va gott me chokladpudding.. de får de bli ikväll haha

2012-02-11 | 15:29:53
Ida

Hi hi. Den traditionen började vi oxå med efter sommaren. Tja inte ALLA fredag, för ibland kommer ju besök å annat ivägen. Men allt som oftast. Å så äter vi kväällsmaten i tv-rummet samtidigt å myser. Får ju bli så när Barnen somnar så tidigt om kvällarna som 18-tiden. Då kan man ju inte äns invänta bollibompa. ;-)

2012-02-12 | 19:44:05
http://minmysigavardag.blogspot.com