Världens finaste lilla Jack

Hujedamig vad tiden går fort - Nyss var det maj månad, nu är vi inne i augusti. Inte klokt! Hur som helst så myser vi fortfarande en massa här hemma, hela familjen ♥ 
 
 
Nu i dagarna är det fullt ståhej nere i hamnet då det årliga "Sailet" har dragit igång. Vi går väl dit en sväng i helgen skulle jag tro, mest för barnens skull då de redan har tjatat om "Pirat-sailet" - som är temat för barnen - i flera dagar...
 
  
I övrigt så förbereder vi oss för lillemans dop som är redan nu på söndag! Så det ska både bakas, plockas fram finkläder & dukas för kalas i helgen. Mysigt. Har väl egentligen inte så mycket mer att berätta.. faktiskt.
 
 
 
Några av er har ju undrat hur det blev i Jacks rum, men ska sanningen fram så är vi bara i slip- och spackelläge just nu. Vi har fått upp väggarna, slipat & spacklat en gång & fixat elen men... längre har vi inte kommit - än. Men snart är det dags att tapetsera - hurra!
 
 
Har ni några tips på fina, tuffa, coola, ovanliga pojk-tapeter så bring it on!
 
Tack på förhand :)
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Om Hondjuret

Lilla skrutt!! :) Så kul att se han växa! Och de andra med såklart.. Herregud, snart är de väl tonåringar allihop! ;)
Jag kanske borde skaffa en till? ;)

2012-08-10 | 12:06:01
http://etthondjur.blogg.se/
Jessica Ekdahl

Hej,
Var i Karlskrona för första ggn i helgen och vi besökte oxå sailet. Trevlig folkfest! Var även på Barnens Gård, mysigt ställe!
Blev helt såld av just Karlskrona, skulle väl nästan kunna lämna allt här nere i skåneland och flytta dit upp i ett mysigt trähus :-) Men så var det ju det här med jobb oxå :-)
Hoppas ni hade en bra helg med folkfest, dop och allt....
Hälsningar Jessica

2012-08-13 | 21:33:28