GLAD PÅSK!!

Ja ser det snöa, jag ser det snöa det var väl roligt hurra! Lagom till frukosten dalade snöflingorna ner utanför fönstret. Eller dalade och dalade - yrde! För det blåser minsann en hel del...
Vi skippade äggmålandet i år och körde på äggvästar istället. Barnen har redan målat miljoner ägg och pysslat ihop många små fina påskskapelser på dagis. Så, äggvästar var kul! :) (för att inte tala om smidigt!)
Som sagt; Äggvästar är KUL! :D
Några av barnens små underbara skapelser ♥
Trams-Neo som numera alltid ser ut såhär på korten... :)
Dagen till ära har jag ett GULT linne på mig. Ja, jag ser förmodligen ut som en gigantisk kyckling hela jag! hihi. Stjärnan buffar på i vanlig ordning och allt verkar vara bra enligt mig. Utvecklingen av magmåttet diskuterades dock av BM i torsdags då jag var där - och har det inte ökat till på torsdag nästa vecka så blir det ett TUL (tillväxtultraljud) för att se så stjärnan växer som han/hon ska. Hittils har jag gått upp 4 kg och jag är nu i v.31.
Såklart skönt att de kollar upp det men jag är inte så nervös. Bebis lever loppan där innanför skinnet och att säga att det är en livlig krabat är milt sagt ;) Fullt ös medvetslös! ♥ Jag önskar er en riktigt underbar påsk!
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Evelina

Önskar Dig en riktigt skön påsk med dina söta små ägg, barn och mage :) Kram!

2012-04-07 | 12:35:17
http://evelinalinnea.blogg.se/
Laila

Hej Lina önskar er en Glad Påsk med,magen ser bara för gullig ut den är så söt och liten :) Ha det så gott kram

Ankizz

Glad påsk!

2012-04-07 | 20:14:42
http://Ankizz.bloggplatsen.se
Sussi - Fullt upp i mammalivet!

Nu har magen minsann växt på sig ordentligt :) Hoppas allt ser bra ut på torsdag!

2012-04-09 | 10:40:34
http://sussey.blogg.se/