Frallbilen.se

Vaknade upp till ett helt fantastiskt höstväder! Solen gassade in genom köksfönstet redan innan klockan hunnit slå 8.00 och frosten låg vit på marken. För första gången i år var det dags att skrapa rutorna på bilen!
Vi prenumererar på frallor. Varje söndag får vi 5 frallor (i olika sorter som vi valt själva) direkt från Z-bagar`n, levererade direkt ner i brevlådan innan klockan 8.00. Vilka som levererar? Jo - zontaxi! Haha faktiskt :D
Så vi tog på oss ytterkläderna för att traska ner och hämta frallorna, medan Hunken & Neo körde iväg för att hämta släpet - det blir nämligen en sväng till tippen idag. På bilden ser ni vår tomt på framsidan. Lite avig men jag planerar att göra ett stoooort jordgubbsland där, kanske redan nästa vår/sommar...? Va tror ni om det? :)
Påväg till brevlådan
Frost & dagg
Är det något där?
FRALLOR!! :D
Vårt fina hus uppepå höjden. Träden lyser så fint i massa underbara höstfärger ♥
Dags att förbereda fralle-frulle
Några av sorterna....
Sen gjorde vi varm choklad till, mysfrukost!
Frallbilen.se är det man beställer hos. De levererar till många olika ställen här runtomkring, så ta en kik på deras hemsida om du är nyfiken. Vi betalar 40 kr för 5 frallor / söndag = 160 kr i månaden. Vardagslyx! Dessutom kostar det oss mer att åka in till byn för att köpa dom! Väldigt bra service, snabb leverans och räkningen kommer i slutet på månaden. REKOMENDERAS varmt!! :)
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Johanna

Oh vad smidigt, synd att inget sånt finns här oxå :)

2011-10-09 | 11:39:18
http://tohellandback.devote.se/
Hondjur

Haha. Men gud, vad smidigt!

Och åååh, vilket extremt vackert område ni bor i! Tar ju helt andan ur en sådana där höstbilder! :)



Hoppas ni haft en fin helg gumman!



kram på Er!

2011-10-09 | 23:03:17
http://etthondjur.blogg.se/
Evelina

Nej, vad roligt med "prenumeration på bröd"!! Aldrig hört talas om det, men vilken härlig idé!! Härlig start på er söndag, kram!!

2011-10-10 | 00:09:36
http://evelinalinnea.blogg.se/