Miaz.se - kanske smyckesparty, någon?

Mötet idag var tillsammans med fina Marie som driver webshopen MIAZ, där hon säljer helt underbara silver - och lädersmycken för en vettig peng. Perfekt för alla, både rika och fattiga :D Perfekt också för alla - precis som jag - är SÅ dålig på att skydda mina "oäkta" smycken mot fukt, parfym och hudlotion, vilket resulterar i att de blir fula ganska så snabbt. Men eftersom Miaz smycken är i silver så slipper man tänka på det. Fantastiskt bra! Speciellt när det dessutom är för en summa som man, även som tvåbarnsmamma, kan känna att man har råd att "unna sig".
Jag har hittils 2 smycken som jag köpt av Marie. Det ena ser ni här ovan, ett helt underbart klocksmycke! Kostar 289 kr. Klockan tickar på och jag använder den flitigt. En jättefin detalj som många uppmärksammar och ger komentarer om :)
Det andra smycket är ett armband likt "Pandora", för er som känner till det? Skillnaden är att ett äkta Pandora armband kostar runt 300 kronor - och detta kostar 129 kr! I silver. Till och med så man har råd att köpa det för att använda det som fotlänk! *gillar* :) Det finns även en massa berlocker man kan köpa till, för att uppdatera och förnya sitt smycke. Och blir det fult finns det ett fiffigt knep med bakpulver som man använder för att ge tillbaka lystern och glansen igen (Obs! vilket man INTE kan använda till oäkta smycken! Så testa inte det....)
Jag hoppas ni vid det här lagret vet att jag inte skulle rekomendera något som jag själv inte tror på. Men Marie är en underbar människa och hennes smycken likaså. Så längtar ni efter ett nytt smycke, är det väl värt att besöka Miaz - eller varför inte skicka in barnen/mannen för en fin present till morsdag? :p Är någon sugen på att se Maries smycken live - så hojta till! Är till och med så att vi skulle kunna ses här hemma, allesammans, för lite fika, tjejesnack och smyckesparty. Likt den lyckade bloggträffen jag ordnade 090905.
Vilka är på?? :)
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Sussi - 22 år, mamma & student!

Gärna =)

2011-05-11 | 10:02:29
http://sussey.blogg.se/