"renovera varje söndag ååååh till jul, det tycker VI är kul!"

Vi har renoverat från det vi steg upp i morse tills nu, Hunken ♥ Jag. Det gäller att passa på när inte ungarna är hemma, det underlättar nämligen avsevärt när man slipper bli avbruten stup i kvarten :p
Slipdamm blir det gott om, det är en sak som är säker. Hunkens huvud är ett bra bevis på detta... Hörselkåporna har gett avtryck i form av en lång, icke-slipdammig rand mitt på. Min sötlök det!
Efter slipningen = ett dammigt rum med furutak och furufönsterfoder :D
... och vitt det blir! Men det tar ju sin lilla tid, det ska jag inte sticka under stolen med... Medan färgen nu torkar så gick Hunken in till grannen och lånade en bensindriven häxsax som han nu klipper häcken med. Han har blivit en riktig Handyman min Hunk ♥ Och vet ni mer? Har letat mig fördärvad efter en snygg tapet till Ninnis rum, eller ja.. hennes fondvägg.. och idag hittade jag den! Helt plötsligt fanns den bara där, framför näthinnan på mig. Efter mycket letande har jag nu hittat namnet OCH kollektion-namnet, så imorgon är det jag som åker och beställer den! Kosta vad det kosta vill (för den är nog inte jättebillig?!) - ja, om Ninni godkänner den villsäga...... :)
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Angelica

Så fint ni gör det, och duktiga är ni!

2011-07-24 | 16:34:53
Elin

Jag älskar att se och läsa om när ni renoverar!! Det blir sån himla skillnad :)

2011-07-24 | 22:08:55
http://elinthor.blogg.se/
✫Familjen Bus✫

hahaha :) Vilken skojig bild på din hunk ;)

2011-08-02 | 12:55:44
http://familjen-bus.com