"renovering" badrum:

Nu kliar det i renoveringsfingrarna igen och eftersom vi renoverat alla rum/väggar i lägenheten hittils så är det vårat badrum som åker på en förfräschning denna gången :)

Såhär ser det ut just nu:
Utsmyckning på dörren :) Kanske dags att ta bort spiken som sitter där? Ooops...
Vi ska byta ut vårat handfat och överskåp - till detta ovan ↑ Det är redan inhandlat och klart, ska "bara" sättas upp. Dubbla handfat, underskåp (tack! ännu mer förvaring, det behöver vi verkligen!) och ett överskåp med två speglar.
Jag byter mer än gärna ut den turkosa nyansen till cerice istället. Perfekt nu till höst och vinterrusket som är på intåg. Vet dock inte om Hunken gillar färgvalet, men hey... man kanske kan önska sig det i julklapp? Presenter kan man ju inte tacka nej till och då bara måste jag ju använda dom ;) *man får inte vara dum ey?
Jag kan även se två badrumspallar, en till varje unge, under badrumsskåpet. Sen kan våra två små stå och borsta tänderna samtidigt :) Kommer bli SÅ bra!

Den andra delen av badrummet ser ut såhär, på ett ungefär :p
Medicin- och Badrumsskåp
Handdukar. Mer förvaring? Ja tack!!



Nå, vad tror ni? :)
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Johanna

Här hade det rasslat till med skojiga inlägg :-) Skoj att läsa! Badrumsrenoveringen kommer nog bli riktigt snyggt ser det ut som :-) Men började fundera på en grej... Var ni inte på g att flytta till hus?! Eller det blev inget?

Superfina grejer och kläder du fyndat i Turkiet ju! Vi va i Kroatien för nån vecka sen och utbudet va helkasst. Jag hade oxå velat handla nåt sånt här ju! Ha en skön söndag! Kramar

2010-09-26 | 12:53:36
http://mammamuochlillfis.blogg.se/
emelie

Tror det blir kanon!! Vill se efterbilder sen!

2010-09-26 | 13:44:13
Agnieszka-2barnsmorsan

Mysigt att renovera! Jag är sugen på att göra mkt här hemma också, men vet inte alls hur man gör när man målar väggar, eller ska måla om möbler och sånt. TRIST!



kramar

2010-09-26 | 14:55:26
http://agnieszka.blogg.se/
Jonas

Gillar verkligen den översta bilden med relief på trä! Tycker du har många bra idéer, ska bli kul att följa. :)

2010-10-27 | 00:33:44
http://www.arkitektritadehus.n.nu