Första gymnastikpasset!

Nu är vi hemma efter första gympapasset. Barnen sover och det är dags för mig och Fredrik att inta soffläge, är helt slut! Märks att man inte är riktigt på topp än...

*Ninni är utråkad, väntar på att vi ska åka ;)
Gympan var grym! Jättekul, verkligen. Vi hade upprop, uppvärmning och sen var det dags för hinderbana. Vi svingade oss i lianer, hoppade på trampoliner, ålade under vad som liknade kanin-hopp-hinder ;) klättrade i ribbstolarna med en "ärtpåse" i handen - för att sedan "droppa" den bakom ribbstolen på hög höjd = vi var brevbärare :D Så genialiskt och roligt för barnen!
Vi gick också på "bubbliga, mjuka "stenar" och balansgång upp på en plint - där vi sedan hoppade ner i den tjocka mattan. Puh! Motorik så det bara sjunger om det!
Som avslutning balanserade vi runt ärtpåsar på huvudet, på axeln, mellan benen osv. Och till sist var det avslappning.
Det var ca 30 barn (många med andra ord!) med föräldrar. Tre ledare till det. Men, en del försvinner till 4-års gruppen nästa gång så lite färre blir vi allt framöver :) Konstigt nog var antalet inget som märktes i den stora gymnastiksalen, och hinderbanan hade dom så fiffigt ordnat "två" av - så man gick på den sidan som hade minst kö :D
Nästa tisdag är vi där igen, med all säkerhet!
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


sarah med elin och filippa

Hejsan

Är de i rödeby hon går på gympa??

Elin har ju gått där länge och vi har varit jätte nöjda. Men i år ville hon inte själv längre och de krockar med mitt schema men så de hade blivit krångligt. De känns som om de kan va bra tills de är ca 5-6 sen så utväcklas de nog inte så mycke där.

Har ni lust att ses någon dag

de va ju evigheter sen

kram sarah

2010-09-07 | 21:31:00
Evelina

Barngympa är kul=) Men brevbärare var nå nytt! Det tipset får jag snö;) Vi brukar vara sjörövare och så har vi en faktiskt roligt bana när man "går igenom" hela örat! Hörselgången, trumman, snöckan ja allt :) söt bild på Ninni:)

2010-09-09 | 21:03:13
http://evelinalinnea.blogg.se/