Hej Fredag - med regn & jobb

Regn & Jobb. Det består min fredag av denna veckan. Förhoppningsvis hinns det med lite kvällsmys innan jag sedan kommer stupa i säng. Är slut i hela kroppen.

I morgon däremot så är jag ledig. Min första lediga dag efter att ha jobbat 9 dagar i sträck. Nackdelen är att jag bara är ledig just den dagen, och går sedan på ett pass på 10 dagar i rad - innan jag är ledig nästa gång..


Hur som helst så ser jag fram emot lördagen, jag undrar vad vi ska hitta på då? Beroende på vädret så kanske det blir en liten utflykt någonstans, eller så stannar vi bara hemma och myser hela familjen - det är guld värt ibland det också. Eller hur?


På måndag har jag möte med taxibolaget som har erbjudit mig jobb, jag måste få reda ut en massa saker. Lönen, schema och framtidsplaner... Kommer bli väldigt spännande - så får vi se vart det slutar framöver! :)


Annars så är det som det brukar i familjen Ninninus. Jag syftar på BRA alltså :p Barnen har äntligen blivit av med sina hostor, så nu sover de hela nätter igen. Nästan i alla fall med tanke på Ninni som går upp och kissar på natten ibland.. Känns underbart.


Fredrik sover efter ett jobbigt nattpass (började 17.oo igår och kom hem kl 8.00 i morse) och barnen är på dagis. Jag är på mitt jobb och ska strax gå ut och jobba igen. Slutar 19.15 och det här är en sån där dag som bara saaaaaktar sig fram..


Kameran har troligtvis kommit idag också, så ikväll/i morgon kan jag äntligen visa er lite shoppingbilder från Ullaredsresan. Om nån vill se villsäga?


Ha en skön fredag!

Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Johanna

Klart vi vill se :-)

2010-05-21 | 11:05:31
Carina

Här har vi jätteglassigt väder. Fast det är nog en tryckande värme för jag har lite ont i huvudet. Eller så är det för att jag är sååå trött idag.

Drygt att jobba så många dagar i sträck. Själv kan jag hellre jobba fler timmar för att sen bli ledig nån extra dag.

Passa på och njut av ledigheten varesig ni blir hemma eller hittar på något.

Självklart vill jag se bilder från Ullared. Är lite sugen att åka dit själv. I höst kanske.

2010-05-21 | 11:07:25
http://justmintoo.blogg.se/
Ebba's mamma (Angelica)

Såklart vill vi se shoppingbilder :D

2010-05-21 | 14:40:57
http://mideco.blogg.se/
Ida the best ;)

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jag e såååååååå nyfiken på vad DU köpte =)

Har dom andra blogg?? helen ,steffi o sofie??=

Pussssssssss på da gums

2010-05-21 | 15:14:12
http://idasilverbark.blogg.se/