En massa jobb!

Ja just nu känns det inte som om jag gör annat än jobbar, ändå är mina timmar inte riktigt uppe i en heltid - än. Jag har 37 timmar schemalagt denna veckan och 36 nästa. Det som är dumt är att jag får jobba "lite varje dag" än att jobba mycket och vara ledig fler heldagar. Dessutom slutar jag varenda pass klockan 19.15

Jag har jobbat sen torsdags och är inte ledig förren på lördag, vilket innebär 9 dagar i sträck. Sen är jag bara ledig just lördagen för att jobba söndag och 10 dagar framöver... Drygt som tusan. Men, är samtidigt tacksam för lite fler timmar än de som min halvtid annars innefattar.



Det gäller att spendera förmiddagarna, innan jag börjar jobba vid 11-12.oo, tillsammans med ungarna och Fredrik och jag får inte så mycket mer än middag och lite tv-tittande ihop innan vi båda somnar. Man är inte van att ha ett liv präglat av så mycket jobb - ge mig mer tid till familjen! :p Kan bara tänka mig hur livet blir den dagen en annan också börjar jobba heltid.... hujedamig!

Det som är positivt är ju såklart den ekonomiska delen, denna månaden får jag ut en tredjedel mer än vad jag brukar - och det är ju inte fyskam direkt...


Om en månad börjar jag jobba heltid på mitt "sommarjobb", nätterna på ett demensboende, och då har jag sagt till jobbet att jag endast kan jobba mina 20 timmar / veckan (max! För mer än 113% jobb pallar jag inte..), så samtidigt känner jag att jag måste ställa upp för mina kollegor nu istället, när jag kan.


Mycket jobb alltså men det ska nog hinnas med nåt kul mellan varven också, såklart :)
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Marih

Godmorgon...trist närman känner att man går miste omså mkt hemma. Själv så börjar jag efter sommaren igen efter att ha varit hemma 1år4mån. Jag jobbar förvisso en hel del redan nu o började när Amanda var 4mån, men sen börjar allvaret med förskola o jobb igenångest Vad jobbar du med?

2010-05-19 | 08:04:22
http://marih.blogg.se/
Marih

Taxileg. är ju bra til en extrainkomt. Själv så jobbar jag som projektkoordinator på ett litet företag där vi bokar kundbesök åt större företag. Jobbat där i över 3år och trivs som fisken i vattnet!

2010-05-19 | 08:55:14
http://marih.blogg.se/