Dagen

Dagen har varit fullspäckad med diverse familjemys. Vid 10.00 hoppade Ninni upp på sin cykel och vi tog Neo i vagnen för att strosa bort till affären. Innan dess hade vi gjort rosa playdoh lera som vi lekt en lång stund med.

Ninni älskar att cykla och hon fixar det superbra. Vår stora lilla tjej. Tror hon får cykla till dagis hädanefter, för hej vad det går :D Och att hon dessutom älskar att cykla så är det ju bara bra!


Vi har också bakat lite, spelat en massa spel och pysslat i form av klipp-och klistring. Mycket uppskattat av pysseltjejen här hemma, det är lite värre med lillebror :p

Tvätt och städ har också hunnits med samt en massa rensning av ogräs, upptagning av de sista löven samt upp-sopning av all skit som låg vid garagen... Så, det har varit en effektiv dag idag :)


Ninni har fortfarande en fruktansvärd hosta och kräks på nätterna. En ihållande retsam torrhosta. Tips på vad man kan göra? Huvudet är upphöjt och vi har testat både hostmedicin och varm saft, med inrådan från sjukvårdsrådgivningen. Men jag tycker inget hjälper.

Det som är mest frustrerande är nog ändå att Fredrik just nu jobbar nätter, vilket innebär att jag får dra hela lasset själv - för att sedan gå till mitt jobb. Näe, det suger verkligen. Men, varje natt hoppas jag ska gå bättre. så även denna :)


Tycker det är lite tråkigt att blogga utan bilder, bland annat därför blir det lite glest mellan inläggen. Dessutom jobbar jag så mycket nu att jag inte orkar sätta mig vid datorn då jag kommit hem på kvällarna. Trist men sant.

I morgon jobbar jag mellan 9-19.15. Lååång dag! *gäsp


Jag har en massa att visa er så fort kameran kommer, i går pysslade jag ihop lite fina tavlor som jag blev himla nöjd med tex!
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


jenny

hej simon hade nätter då han hostade tills han kräktes o när jag ringde barnkliniken o propsade på att det måste finnas något annat att göra så gav dom honom 2 olika sprey som han ska ta morgon o kväll.förkylningsastma.kolla upp det med dom kan vara det hon behöver.

2010-05-14 | 08:55:45
ida

usch jag förstår precis hur jobbigt du har det om nätterna. man är ju inte människa på morgonen. Zzzz

har ni provat med bricanyl. det är ju slemlösande. tyckte det hjälpte lite grann på noel iallafall....

kram kram

tessan

har utmanat dej, ta en titt i min blogg. kram

2010-05-16 | 22:50:36
http://ericasmamma.blogg.se/