Några av mina underbara 25-års paket! :)

Bättre sent än aldrig ey?

Här kommer i alla fall några av mina helt underbara födelsedagspresenter, som jag fick på min 25-årsdag;





Ett 3-pack Margretheskålar i hääärlig limegrön färg. De är redan använda ett flertal gånger och OJ så bra dom är! Att dom är tunga i botten underlättar enormt nu när man testat dom och insett skillnaden från en "vanlig plastbunke". Att knäcka ägg? Peace of cake!

Min uuuuuuuunderbara vän med familj var inne på mitt jobb och överlämnade en present till mig, en underbar Marimekko/Ittala skål! Tack snälla!



En superfin "wook kokbok" som kommer göra sig SÅ fin på boklisten i köket :)



Av fredriks föräldrar fick jag en supertuff blomma (kaktus!) i en härlig påskkruka. I blomman fanns också en massa guldpengar i form av 10:or, jag samlar nämligen på sånna :) Massa tack! 



Jag fick också 3 svartvita kort på mig själv som liten, inramade i fina ramar. SÅÅÅÅ fina!!!
Är jag nå lik Ninni tycker ni? Eller bör jag kanske ställa frågan, är Ninni lik mig? :p






Fick också parfymen jag suktat efter, Versace Bright Crystal. Uuuuuuunderbar ♥



Världens goaste och bästaste kusin skickade ett paket med posten, och vad fann jag om inte denna helt underbara skapelsen! En "datorväska" till laptopen!
 


Hon har gjort den alldeles själv och ni ska inte tro att det bara är utsidan som är vacker, kolla insidan! Fantastisk!! *vet också att dessa snart kommer ut till försäljning via hennes företag, lovar berätta mer när allt är klart :)

Fick också en underbar bok av kusinen, som jag iofs inte hunnit börja läsa ännu men som efter inledningen på baksidan verkar vara kanon! Jag väntar med spänning på att få gömma mig under en filt och lusläsa den!



Ett "presentkort" på en kandelaber fick jag också - wohoo! Nu ska jag bara bestämma vad jag vill ha för någon och vart den ska få plats (?!) :p Är sjukt sugen på en golvståendes, men... frågan är när jag kan använda den utan att ungarna har den över sig? ;)


Jag fick också en massa fina kort, en underbar höganäs keramik servis, massa sms/telefonsamtal och några slantar in på kontot.

Tack ALLA!!!!
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Agnieszka- mamma till 2

Det var verkligen underbara presenter du fått!

kramar

2010-03-17 | 12:56:06
http://agnieszka.blogg.se/