KärleK

Födelsedagen var som sagt helt underbar. Jag jobbade till 19.15 och skyndade mig sedan hem. När jag kom innanför dörren så var det ganska släckt överallt, några tända ljus i hallen bara. 

När jag klätt av mig ytterkläderna och gick förbi det kolsvarta köket, så HOPPADE min mamma ut och utbrast nåt i stil med "grattis på födelsedagen gumman!!" 

- behöver jag säga att jag höll på att bajsa ner mig?

Shit vad överraskad (och rädd!) jag blev! När lampan tändes såg jag det fint dukade bordet. Vinglas, vin, turkosa servetter, en fin blombukett, en stor skål sallad (som var underbart god!) och bröd. Allt fixat av min mamma och med viss hjälp av Fredrik. Det är kärlek det ♥ 



Min pappa och storebror kom strax innan vi satte oss för att äta och med sig hade de en kasse med paket. Underbara paket! :)



Hur glad blir man inte - av enkelt inslagningspapper?? :D Knappt så man ville öppna dom ju :p Vad som var i paketen delar ja med mig av senare, nu är orken slut...


Fredrik hämtar barnen (tack älskling!) så att jag får vila.. Klockan 15.00 ska vårdcentralen ringa, jag bara måste få nån medicin innan helgen.. för såhär kan jag asolut inte ha det i över 2 dagar till. Jag mår fruktansvärt dåligt..
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Agnieszka- mamma till 2

Låter som om du haft en hel fantastisk födelsedag!

Önskar någon kunde få för sig att fira mig sådär med:(



Stora kramar

2010-03-12 | 18:48:33
http://agnieszka.blogg.se/