Fullspäckad dag!

Jag ska, nu på morgonen, få besök av min andra hälft inom företaget. Stephanie. Vi får nämligen besök av en kund som vill köpa upp en del av våra större storlekar. Kul och spännande!

Sidan ligger fortfarande nere och vi är duktigt irriterade på våran operatör, som alltså tvingar oss kvar trots deras urusla uppkoppling. Men, vi väntar ut vår bindningstid och flyttar sidan till en privat bas istället. Känns kanon. Då blir det en ny, fräsch sida med förhoppningsvis en massa nyheter. Vi har hittat en massa fina!


Det blir också en lunch på Mio med en tjejkompis - mycket trevligt förslag S - innan jag ska ta tag i ett annat måste (ang plugg!) , tillsammans med min bror. Han måste hjälpa mig för jag fattar ingenting :p


Sen blir det att hämta hem Fredrik från jobbet för att sedan åka och handla, innan det är dags att åka hem för att laga middag.


Där emellan nånstans hoppas jag kunna hitta en paketavi i brevlådan för att kunna åka och hämta ut mitt paket! Wohoo jag längtar så inibomben mycket - såg att alla saker utom EN blev slutsålda när jag beställde, så jag var verkligen ute i sista stund! Puh, vilken tur man ska ha ibland :D
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Sosso

sv: idag skall jag ta min son på stan. Vi skall ta honom till tandläkaren, klippa honom och köpa lite nya byxor till honom. Gänra få in en liten fika oxå... Nu på morgonen skall jag plugga teori =)



ser att du oxå har en fullspäckad dag...



Vad blir det för mat? jag har ingen ide på vad jag skall göra för middag...

2010-03-24 | 07:24:48
http://lomia.blogg.se/