Effektiv dag!

Idag har jag hunnit med massor! Jag och Ninni åkte och shoppade lite på morgonen då affärerna öppnade. Det blev bla lite fröer, som vi sedan har sått i våra planteringsbackar på baksidan.

Vi har också krattat upp de mesta av löven på baksidan och vi har kånkat löv fram och tillbaka till våra två komposter - som numera är alldeles proppfulla! :)


Vi har tvättat en hel drös maskiner med tvätt, handlat mat, Fredrik har bakat en sockerkaka som vi har fikat på...


Jag har också snickrat ihop "anordningen" som vi förhoppningsvis ska kunna gömma vårat proppskåp under :p Ska bara slipa det jag spacklat och sedan ska det målas - VITT, vad annars? :)


Detta var inte allt, utan jag har också hunnit knåpa ihop ett armband, ett halsband och ett par öronhängen. Då jag inte vet om jag får visa halsbandet för den som beställt det ännu så får ni bara se de andra två sålänge :)



Armbandet min kompis "beställt" för att ge sin lillasyster



.. och "bling bling" öronhängen, som hon också ska ge bort till sin lillasyster.


Jag blev riktigt nöjd! :)


Ungarna har badat och jag har klippt Fredriks hår, sen var det la inget mer som hänt "utöver det vanliga" :p


Nu blir det lite fika - i morgon så bara MÅSTE jag ta tag i GI:andet igen. Kör ju det fortfarande men jag har svävat ut rätt bra det sista nu..  Har återigen "gett upp?" ett tag, eftersom det stått stilla på vågen. Dumt Lina, dumt!

Men med start i morgon så kör vi så det ryker igen! Hejja hejja.
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Harlow

Hej!

Armbandet är väldig fint. Vad kostar det om man vill beställa hos dig? jag vill gärna beställa två st om det inte blir för dyrt.

Ha en underbar kväll

2010-03-28 | 21:18:42