Premiärbadat i poolen







Pool-ankan -som är en termometer- visade 19,5 grader i vattnet idag när vi kom hem, och visst blev det ett premiärbad! :D Ninni badade och jag & Fredrik tog oss tom. ett kvällsbad nu ikväll när ungarna somnat. Mys!! ♥


Jag har också städat ur hela vårat förråd idag, och det var inte lite minsann! Fattar inte att man samlar på sig en massa skit? Med betoning på massa.

Så på måndag är det jag som ringer loppisen och bokar bord. Här ska det säljas skit! ;) Närå, det är en massa bra saker... fast som inte får plats hos oss längre.

Nåt åker också ut på blocket, en hel sopsäck åker till klädinsamlingen och mer än en sopsäck hamnar på tippen. Känns så förbaskat skönt att ha det gjort!


Jag har också planterat om våra inneblommor samt blommorna i vår "trappuppgång". De har alla blivit duschade och fått ny fräsch jord. Vilken skillnad!


Nu ska vi kika på film, min hunk och jag. Köpte "Luftslottet som sprängdes" på lövmarknaden, eftersom vi har de andra två filmerna var även denna ett måste i dvdsamlingen...
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


★Fam Bus ★

Härligt!

2010-06-27 | 10:15:22
http://nykick.blogg.se/
Anonym

Duktigt härligt det där ser ut då!!

Jaha, så då slipper storebror ta bussen, åka in till stan och gå hela långa vägen tillstranden nästa gång han vill ta sig ett dopp??? =)



Seriöst....! Och jag vill hemskt gärna ha fler av bilderna från Midsommarfirandet på Söderstjärna!!! Kan komma över med ett USB-minne eller så.



Kram!

2010-06-28 | 12:43:13