Inga bilder

Igår låg vi på stranden halva dagen, Ninninusfamiljen, min lillebror och hans tjej och min storebror. Vi badade (läs; galna Ninni badade!) och Neo och min storebror spenderade också en tid i vattnet. Vi andra höll oss på land.

Vi grillade korv med bröd som vi mumsade i oss på filten i gräset. Iskall saft och bullar hade vi också med oss; SommaR!


När vi kom hem gick jag och Ninni upp till grannen på en kopp kaffe och vid 16.oo var vi inne i stan för att fira midsommar på militärt område.

Vädret var helt underbart och vi hade en supertrevlig kväll med dans kring midsommarstången, god midsommarmat och självklart jordgubbar med glass och grädde!



Lönen har kommit in på kontot idag och det är egentligen först nu man märker hur mycket man jobbat den sista tiden. Såhär mycket lön har jag inte haft ut på, jag vet inte när! Om ja nånsin haft? Woohoooo!! :p


På tal om jobb så ska jag strax bege mig bort dit, till jobbet alltså. Har fått hoppa in extra två pass denna veckan och idag är ett av dom. Eftersom det är den årliga marknaden i stan idag så gjorde jag en kompromiss och jobbtiden blev 8.30-14.00. Lagom :D Så I eftermiddag ska vi gå på marknad!



Har en massa fina bilder att visa er, men hinner inte det just nu. Får bli senare.

Ha en underbar dag!
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)