Natten till idag - ett misslyckande eller en tillfällighet?

Natten till idag var alltså första natten som Neo sov i en stor säng, i syrrans rum. Fram till klockan 02- nångång gick allt som en smäck!

Sen vaknade Ninni och skrek på oss - så att lillebror vaknade, såklart. Konstigt det där, för Ninni brukar aldrig skrika efter oss - utan oftast tassar hon in till vårt sovrum för att väcka oss och säga att hon behöver kissa...


Men just i natt så gjorde hon alltså inte det. Typiskt va?



I alla fall så var lillebror helt klarvaken och gick inte alls att natta om. Då tänkte vi att vi bär in honom till oss, så Ninni får sova i alla fall - men då bröt kaoset ut!

Ninni gallskrek och tårarna sprutade, bara för att "lillebror skulle sova i hennes rum". Försökte förklara, men det var omöjligt. Hur som helst så tog det nog nästan 2 timmar innan vi alla somande om igen. Och gissa hur?

Neo i spjälsängen i vårt sovrum och Fredrik i vår säng. Ninni i sin säng (där Neo sov från början) och sen jag - i Ninnis säng (den andra utdragssängen!) Ja, jisses... men, några timmars sömn fick vi i alla fall och vi klev inte upp fören 8.30 i morse! :)


Men, vi ger inte upp i första taget!


Så, behöver jag ens säga att Neo just nu ligger i den lilla utdragssängen och Ninni i den andra? Jominsann! Och sover gör de båda två. Väntar med spänning för att se hur denna natten blir..... :)  
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


ida

hihi kan tänka mig hur roligt ni hade det i natt :)



hur kommer det sig att han inte ska ha spjälsängen då, fast i ninnis rum? jag hade varit rädd att han skulle stå på näsan om han ska klättra ur själv om han vaknar under natten...



hoppas natten går bättre och att ni har haft ett mysigt kalas för ninni idag!



kram kram

Hondjur

Haha.Så typiskt gumman! hoppas denna natten blir bättre :) Ser fram emot en uppdate imorgon!! Många kramar till Er!

2010-01-10 | 22:29:02
http://sagoelin.blogg.se/