Jag är LEDIG idag - woho! :)

Idag är äntligen en ledig dag. Jag har fått hoppa in lite extra, vilket känns i både kropp o själ - ja, jag är minsann inte van att knega så mycket! :p Men, idag är jag som sagt ledig. Skönt!


Det är snorigt här hemma. Både Ninni och Neo är rejält förkylda, både snoriga i nosen och hosta. Antar att mycket av det beror på dagis, som de alltså båda börjat på (igen).



I fredags åt Neo lunch på dagis tillsammans med pappa, men i morgon är det alltså dags att stanna själv för att sedan äta själv också. Spännande!

tisdag - torsdag ska lilleman vara själv på dagis från 10-14, vilket innebär att han både ska äta och sova där. Kan knappt fatta det - att vår lilla kille har blivit en dagiskille, att jag har börjat jobba igen...

Jag har varit hemma i 17 månader och tillsammans har vi varit hemma, ja nästan 16 månader. Känns ändå superskönt att ha kunnat vara hemma så länge och sluppit lämna bort Neo till dagis, då han bara varit runt året. 3 månader gör mycket! Det känns som om i alla fall Neo mognat nåt oerhört på dessa 3 månaderna och nu är jag helt säker på att han kommer trivas på dagis - vilket därmed gör det lättare för mig att "släppa kontrollen" och att börja jobba igen.



Nog snackat om dagis. Jag har här om dagen satt upp lite krokar i ungarnas rum, bland annat en vid deras kök där numera förkläde, grytlappar och grillvantar hänger.



De andra två krokarna hamnade under fönsterspegeln. Så nu hänger alla prinsessklänningarna, halsbanden och väskan där. Skönt med ordning och reda!



Idag blir det en lugn dag. Vi hade faktiskt inte nånting inplanerat förren nu, då Fredrik kläckte den briljanta idèn att vi skulle åka och tvätta bilen. KUL, för honom ;) Men, han vägde snabbt upp det hela med att vi sedan kunde köra en runda och kolla på lite hus. Lite sådär för skojs skull :)


Vi är båda sugna på hus, men vi känner att det får vänta ytterligare lite till. Vi bor sjukt bra (och billigt!) och hade det bara funnits ett rum till i denna lägenheten, hade vi nog inte ens funderat på hus! Men det börjar bli trångt i vår 3:a på ca 70 kvm. Kika kan man ju alltid! :) *tycker är kul*
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Carolina

Skönt att vara ledig - hoppas ni får en mysig dag! <3 kram

2010-01-17 | 09:51:25
http://carolina1979.se
Hondjur

Hus vore så himla mysigt! Men visst kostar det och är mycket jobb! Men o andra sidan .. det är för och nackdelar med allt! Tänk, att ha ett alldeles, alldeles eget hus! Iiih!

2010-01-17 | 10:48:17
http://sagoelin.blogg.se/
Agnieszka- mamma till 2

Ohh vårat grannhus är till salu! Tänk om ni skulle flyttat hit=)



kram

2010-01-17 | 11:47:30
http://agnieszka.blogg.se/
Katarina & Neo

Skönt att vara ledig!

2010-01-17 | 12:05:48
http://www.wiggo.org