Inskolning & jobb

Ja numera rullar dagarna på i en farlig fart, måste jag säga. Vardagen har återkommit men rutinerna är väl fortfarande lite sådär nu när vi håller på att skola in Neo på dagis...



Han klarar det galant, vår lilleman, och jag är inte alls bekymrad över att "lämna" honom där. Han är så pass nyfiken och social att det inte kommer bli några som helst problem. Jag skulle bli mycket förvånad i så fall..


Idag bjöd Ninni alla barnen på GLASS! Eftersom hon fyllt år. Ninni är överlycklig över att vara tillbaka på dagis och ropar glatt "vart är min bäääästa kompis"? Till fröken - som i sin tur får beskriva vart tjejen F är.


Idag var det F som väntade ivrigt på Ninni, vid dörren in till dagis. KUL, med sådan vänskap, och det är underbart att se dom ihop! Busungarna.



Så fort vi kom hem så satte jag igång med att göra kalops, som får bli middag idag. Jag ska ju iväg och jobba om en timme (13-18.30) och innan dess måste jag ha lite middagsmat både i magen - och som jag kan ta med mig till jobbet. Blir så lätt att "den där smörgåsen" halkar ner i magen annars. Om man inte har nånting annat att äta, menar jag.


Nehepps, dags att göra sig i ordning. Hörs ikväll!

Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Maria

Hej Lina!!

Har du din blogg copyright skyddad?? I så fall, hur gör man det??



Va skönt att inskolningen går bra för lille Neo. Skönt för honom att storasyster oxå går på samma avdelning, för de gjorde dom eller??



Ha de gott!!

Kram

2010-01-12 | 21:42:34
http://miafians.blogg.se/
eLi

Hej, lämna gärna en åsikt på mitt senaste inlägg!

2010-01-12 | 23:50:44
http://lovejunkiie.blogg.se/