Godmorgon!

Igår var vi ju på BVC för Ninni skulle på 3-års kontroll. Lillebror och pappa väntade i väntrummet undertiden, eftersom vi skulle till dagis direkt efteråt.




Väl där inne gick allt kanon! Ninni fixade allt galant och hon fick beröm för ett "utförligt tal & perfekt motorik". Härligt att höra! En kanontuff cykelhjälm fick hon också,precis som alla 3-åringar får, till hennes stora glädje. Hennes gamla är för liten och numera passar den lillebror Neo istället, så det var kanonbra - speciellt nu när våren närmar sig (?) och man kan plocka fram cyklarna igen...


Vi har verkligen världens bästa BVC farbror, samma som vi haft ända sedan Ninni föddes. Neo har såklart samma han också. Jag passade på att fråga om Ninnis "utslag" som hon har över armar, ben, rygg och höfter. Exem var svaret. Troligtvis pga vädret, en massa kläder och snabbt skiftande varmt/kallt vilket skapar den snustorra ytan - som i sin tur kliar.



Eller är det matallergi. Något hon inte tål alltså. Men, jag tror på det förstnämda då Neo också börjat bli likadan på vissa ställen. Men, vi fick kortisonsalva och en "special salva för extra torr hud", där på plats alldeles gratis!


Så, nu smörjer vi både morgon och kväll!

Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Madde

Här kommer de hem när det är 3 årskontroll, där ser man hur olika det är. Inte dåligt att få en cyckelhjälm:-)

Ha det så bra

2010-01-21 | 08:18:34
http://mammamaddesblogg.blogspot.com
Agnieszka- mamma till 2

Nova har precis samma problem med huden såhär på vintern. Vi smörjer oxå med kortison och sen med Miniderm! kram

2010-01-21 | 08:52:09
http://agnieszka.blogg.se/
aria

åh de där utslagen ser inte roliga ut, o det måste klia kan jag tänka... min dotter har lika dana utslag och på henne är det eksem. Inte kul. Hon har det bara på vintern men har fått super bra salvor. Har tom vart på sjukhus och badat i ett speciellt "lila" vatten. Av alla tråkigheter man kan få är ändå eksem lindrigt=)

kram

2010-01-22 | 14:55:32
http://ekersens.blogg.se/