Tack söta ni

Tack för era GOA komentarer nedan, ang "före och efter". GLAD jag blir, för att inte tala om sporrad! :) Tack!!



Igår när Fredrik kommit hem från jobbet så drog jag in till stan för att möta upp en väldigt god vän, för en fika och massa tjejsnack. Efter 2 timmar - och en massa snö - senare så var det dags att åka hem. Fy vilket snöväder! Men OJ så skönt det var att få "komma ut lite" och bara snacka av sig. Tusen tack vännen, var preciiiis det jag behövde! 

Mår betydligt bättre än för nån dag sen och det känns som om hela svackan börjar dra sig tillbaka. Skönt. Jag har verkligen inte haft lust till nånting! Tråkigt... och inte alls likt mig! 



Idag är det jobb som gäller. Fredrik har redan hunnit jobba två timmar och jag ska traska bort med barnen till dagis vid 10.30 (jag slutar 19.30) Färdsättet får bli pulka för Neos del, och Ninni får vara en duktig tjej och gå för egen kraft. Som ni säkert förstår har det under natten kommit ännu mer snö... SUCK.

Ja, vi får då äta upp alla de år vi klagat på att "vi i söder minsann aaaaaldrig får nån snö" :D



Näe, nu är jag trött på snön. Jag vill ha vår! Vill slippa kränga på ungarna en massa ytterkläder och istället låta dom springa ut barfota ♥ Jag vill fylla upp poolen och låta barnen springa i vattenspridaren...



Nu ska jag ta och slänga in laxen i ugnen, jag måste ju äta innan jag börjar jobba.. Barnen äter lunch på dagis men vi ska ändå ha vår "fruktstund" innan vi traskar dit. Salladen som får bli dagens middag på jobbet är också redan klar. Skönt!


Och äntligen ska jag ta och handla hem spackel, så jag kan göra klart ett annat projekt (likt de jag gjorde förra helgen) som har blivit liggandes. Ibland är det det tur att man jobbar på en byggaffär - förmånerna man har är ju perfekt om man har hus som ska renoveras :) *som vi tyvär inte har ännu, men den dagen hoppas jag kommer..
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)