Fortfarande lite sjukt här hemma..

Neo är fortfarande inte helt hundra och nu har även Fredrik åkt på en rejäl förkylning, kanske är det jag som smittat? Hur som helst så VABBAR Fredrik idag och jag börjar jobba vid 13.oo. Till stängning, 19.15. Suck.



Ringde och rådfrågade dagis och nu är Ninni där och busar en stund, kanonbra att hon slipper drabbas av lillebrors sjuktillstånd. Hon älskar dagis och blev SÅ besviken igår när jag sa att vi inte skulle dit...



Jag fick en liten sovmorgon i morse, tack älskling. Det var en välbehövlig sådan.


Innan jag börjar jobba ska jag fixa lite ärenden och ringa några samtal. Jag väntar också på ett samtal (mötet ni vet, som jag skrev om i början på veckan..) och jag hoppas de ringer innan jag börjar jobba. Håll tummarna!



Veckans vikt, ska vi ta den nu tycker ni?
Hm, annars får det bli i morgon...
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


anonym

Följer med spänning hur det går för dig! uppdatera för tusen! själv går det sakta men säkert. - 3 kg totalt sen innan jul!

2010-02-12 | 10:46:43
Carina

Krya på er alla som är sjuka.



Skrattar när jag ser boken i lära-gå-vagnen. Stefan hade lagt en hel hög tunga böcker i vagnen för att den inte skulle tippa när E var liten men hon lyckas tippa den ändå och får både vagn och böcker över sig. Allt finns dokumenterat på film.

Hoppas Neo klarar sig från det.

2010-02-12 | 12:01:31
http://justmintoo.blogg.se/
Smulan

Hej! Och tack (igen!) för en superblogg som är helt beroendeframkallande. Jag känner inte dig, inte Fredrik och ingen i din närhet, vet faktiskt inte riktigt var du bor, då jag bor långt därifrån (Uppsala), det jag ville säga var iallafall, ibland när jag läser din blogg önskar jag att jag kunde komma och barnvakta så du fick en riktigt lång sovmorgon, en dag att bara vara du, eller kanske en hel helg, så du fick göra bara Lina-saker. Nu är ju det helt omöjligt, men jag tycker iallafall att du är imponerande, livspusslet gör du så fantastiskt bra, du verkar vara en toppenmamma, en perfekt anställd (med hög arbetsmoral), en bra kompis och en förträfflig sambo, när (om) jag någonsin får en familj så önskar jag att jag kunde få en tiondel av ditt "go", du är härlig!



TACK igen för att du delar med dig av ditt liv!

2010-02-12 | 14:05:14