En vändning

Det blev inte nåt mys med våra goda vänner idag, deras lilla prins hade kräkts och vi vågade inte riskera nåt om det nu var magsjuka som härjade. Vi håller tummar och tår för att det inte var det!



I alla fall så har kvällen varit otroligt lugn. Ungarna somnade strax efter klockan 18.oo och vi satte nästan genast igång en film. Mys!


Nu ska vi strax kolla på Blåsningen, som är exakt min humor - jag skrattar så tårarna rinner, bokstavligen talat :p


Fredrik jobbar i natt och i morgon ska jag försöka hinna med några ärenden innan jag börjar jobba. Förhoppningsvis hinner jag med en runda på gymmet också, men det beror på hur länge Fredrik sover.


Tack för era värmande ord ang. viktresultatet sist. Jag vet att minus 0,7 är bra resultat på 7 dagar, men har man då 10 kg som mål så får det gääärna gå lite fortare än så. Risken är också att man tappar tålamodet och lägger av helt.



Det ska dock inte jag göra -såklart- eftersom jag ju har en sak att sträva efter. När jag nått mitt mål, KAN jag bli den lyckligaste i världen. Typ. Jo, så är det faktiskt! (och nej, Fredrik ska inte fria då för er som trodde det hihi)


Men åh vad jag hoppas. Tror ni jag lyckas till sommaren? Eller lär det ta ett år ytterligare, alltså till vintern? Suck. Jag hoppas såklart på det förstnämnda. Frågan är bara vad jag ska göra för att öka på förbränningen? Träna mer, borde ju vara en grej ;) Men det är som sagt inte så lätt alla gånger...



Jeje, nu ska jag sluta snacka en massa blajj. Blåsningen, var det ju.... :)
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Jonna

Extra vagansa eller hur det nu stavas ska vara väldigt bra.. Du vet kanske redan vad det är! En kompis t mig gick ner typ 20-25 kg på 2 månader eller något sånt. Effektivt om man vill gå ner mycket och snabbt och äter man sen bara ordentligt (som du verkar vara väldigt duktig på=) så håller man nog säkert vikten bra! Beundrar er alla som kämpar så, jag hade nog aldrig fixat det!

2010-02-07 | 22:04:12
http://jonnaa.blogg.se/