Stackars lilla Neo, Ninni... och MiG!



Ja, som ni ser är han fortfarande inte bra i ögonen - och nu ikväll är det enda ögat alldeles rödsprängt! Usch *ryser* Det första jag lär göra i morgon är att ringa VC - både jag & lilleman behöver meducin!



Vår fina kille ♥ 



Som inte alls vill komma till ro nu ikväll. Suck. Så, nu blir det sängen för min del också. Gäller att försöka få så många timmars sömn man kan, för det lutar åt att det blir en tuff natt. Och eftersom Fredrik började jobba vid 16-tiden idag, och inte slutar förren 08.oo i morgon - så är jag alltså ensam. Typiskt nog.


Dessutom har Ninni -precis som jag gjorde då jag var mindre- börjat prata och gå i sömnen. Det är verkligen otäckt och jag blir livrädd! Hon ser helt "konstig ut" - med ögonen uppspärrade och hon tittar sig omkring som om hon precis har sett ett spöke! Skitläbbigt. Sen, ett par minuter efter jag fått henne och lägga sig ner igen, så vaknar hon och skriker/gråter. Fy, stackars henne. Stackars mig! :p


Nä, hoppas detta bara är en ond fas som snart går över igen...

Snarkofanen; Here I Come!

*nattinuffs!

Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Evelina

Går i sömnen? vad obehagligt! ochläskigt för den som går, om man vaknar på ett helt annat ställe än i sängen där man somna... Krya på er med era ögon!

2009-10-11 | 21:37:44
http://evelinalinnea.blogg.se/
Cissi

Usch vad tufft, hoppas nu du får svar snabbt på VC och en stor kram till er, sov gott nu hoppas jag!!

2009-10-11 | 22:13:30
http://cisan.blogg.se/
Hondjur

Men stackars Er gumman! Allt kommer samtidigt :( Många kramar till Er och hoppas att veckan som kommer blir bättre!

2009-10-11 | 23:16:55
http://sagoelin.blogg.se/
Agnieszka -2 barnsmamma

Ush vad otäckt hans öga ser ut, hoppas ni får meducin nu så ni får bli friska! Stackars lilla Ninni som går i sömnen, inte kul alls. Hoppas det är en fas som går över SNARAST!

kramis

2009-10-12 | 08:50:11
http://agnieszka.blogg.se/