Plattform?

Så var det tisdag igen. Och vid det här lagret vet ni nog vad det innebär i bloggen va? Vägdag samt redovisning :p




Hoppade upp på vågen i vanlig ordning för att ännu en gång inse, att det står så gott som still. Minus o,4 kg. Eller ja, räknar man inte med förra veckans plus så är det ju bara ynka - o,1 kg...

Fy bubblan så tråkigt! Jag har nog kommit till den berömda plattformen, som många talar om då man snackar viktnedgång. Men, det är väl bara att fortsätta kämpa på - tills man lyckas slita sig från plattformen! Hoppas jag lyckas med det snart bara, för det är så himla depp att inte få se resultat på vågen!


Ja, jag vet att måttbandet också kan visa resultat nu när jag tränar osv.. så okej, jag springer och hämtar måttbandet. Hoppas man ser nåt resultat där, annars är det ju dubbeldepp denna veckan! :p Återkommer strax!

Okej. Jag ger mig, lite grann.. Minus 2 cm på midjemåttet. Det var ju bra! :) 









  

Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Laila

Hej Lina!

Du vet att du tränar väldigt mycket och muskler väger mycket mycket mer en vad fett gör.Du har säkert förvandlat mycket fett till fina muskler i stället.Du får och se det på så sätt med sen har du ju varit jätte duktig så tappa inte modet nu när du står still.

Har själv varit där när man står och stampar på samma vikt jätte länge.Sen kommer det bara och då kommer det med dunder och brak :P så kämpa på du är jätte duktig.



ha en jätte bra dag kram

Hondjur

Lika duktig som alltid gumman! :)

2009-10-06 | 07:47:04
http://sagoelin.blogg.se/
Agnieszka -2 barnsmamma

Vad duktig du är gumman! riktigt bra jobbat!

2009-10-06 | 09:08:11
http://agnieszka.blogg.se/
Madde

-2cm är ju kanonbra:-)

Kram

2009-10-06 | 09:14:31
http://mammamaddesblogg.blogspot.com
Fia

Jag säger som de andra Lina. Du är jätteduktig!! Beundrar dig verkligen, och igår bestämde jag mig för att när graviditet och amning är över ska jag oxå börja kämpa och göra det offentligt i bloggen för att lyckas jag med! :)



och -2cm är ju superbra!!



Kramar

2009-10-06 | 11:40:16
http://fiansess.blogg.se/