Kindtänderna är påväg..



Ja, äntligen har jag fått det bekräftat. Precis som jag befarade var det kindtänderna som gör att vår lilla prins inte vill äta eller sova ordentligt - det är en ren pina ska jag säga er... Men, jobbigast är de såklart för Neo


En kindtand på vardera sida, uppe. Jo jag förstår att han inte vill äta stackarn. Måste göra fruktansvärt ont! Och jag minns så väl när Ninnis kindtänder kom, rackans vad jobbigt det var! Så, vi försöker hålla ut här hemma.. Mycket tid går som sagt till lilleman, som inte heller nöjer sig med att sitta och utforska leksaker på golvet längre - utan vill spendera tid i mammas/pappas famn. Dygnet runt, helst.


Från en sak till en annan; Vår bil gick sönder och vi hade den på lagning idag och fick hem den, samma dag. Idag då alltså :p Skönt. Men, ca 700 kr fattigare (tur ändå att summan var "så behaglig", kunde ju lika gärna slutat med en nolla till om det hade velat sig riktigt illa!)

Så, vi får väl se vad som händer i morgon. Nån som vill hitta på nåt? (nån gång mellan 9-14 helst?) Har jag ingen bil är det ju precis värdelöst! Kan inte åka nånstans och kan inte gärna bjuda hem nån hit, eftersom Fredrik sover på dagen... Booooring!

Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Catrin

Jag hittar gärna på något! Har inget för mig allt imorgon!!:)

2009-10-05 | 21:41:49
http://thildafisen.blogg.se/