Jag säger bara; Fy BuBBlaN!

Det börjar med att natten är hemsk. Neo vaknar när jag ska gå och lägga mig och han somnar inte om förren o3.20 (!!!) Då har vi ändå suttit uppe nån timme, han och jag. Han fick välle vid o2oo i hopp om att ungen ville somna om då, men ikke! Istället får han, strax därefter, en rejäl hostattack och kräks ner hela sin säng inkl sig själv. Bara att kliva upp igen för att klä av lilleman så han får bada. 

Tar tempern = feberGer alvedon & hostmedicin. På med ny pjamas. Bäddar rent i spjälsängen. Sen är vi tillbaka på ruta ett, nämligen operation; försök få Neo att somna! 

Eftersom Fredrik jobbade natt så hade jag i alla fall nån att spy galla över/för.

Han: "nämen hej älskling, är du fortfarande vaken?" 
Jag: " Ja, hur f*n ska man kunna sova i det här dårhuset?? Vart har du ställt spriten? Eller har du kanske nåt annat sätt att få Neo att somna? Va? Va? Vaaa??? (arg, trött & frustrerad lyckas jag ändå behålla glimten i ögat...)
Han: " Nä, är dom elaka vid dig? Jag ska se till att du får vila lite i morgon älskling..."
Jag: (ilskan försvinner något av hans lena ord..) Mmm... tack. Det kan nog behövas!


Vid o3.2o är det äntligen MiN tur att få sova - tills klockan slår o4.5o. WoW! Hela 1 timme och 3o minuter. Jag vaknar av att Ninni står utanför vår sovrumsdörr och gråter... "maaaammaaa"


Visar sig att Ninni kissat ner sig utanför vår dörr och det första jag gör är att kliva i det. Great! Konstigt, hon som aldrig kissar ner sig numera. Aldrig. Pottan är borttagen för längesen och det är endast toaletten som gäller, något hon fixar galant alldeles själv numera.
Kanske gick hon i sömnen...?


Duschar Ninni som sedan vill se på bompa. Jag smyger försiktigt in i sovrummet igen, för att hämta båda täckena. Ett för att "klä in" vår iskalla skinnsoffa i och ett för att bädda ner mig under. Hinner väl precis krypa ner då Neo vaknar. Gosh... tar det aldrig slut?


Efter blöjbyte & påklädning är det dags för frukost. Mmmm, varm choklad! Jo, det skulle jag banne mig lyxa till det med idag. Det var jag minsann värd!

Sätter på plattan och gör chokladen. I samma stund inser jag att Neo har bajsat i den nyss bytta blöjan. Går in för att byta på honom och då det var mer bajs än jag trott, tog det lite längre tid än jag räknat med och...

... självklart kokar den varma chokladen över! Likaså ser jag en bränd Ninni-smörgås i brödrosten. Uff!


Ringer Fredrik för ett litet kort "tyck synd om mig samtal", som blir bekräftat (han vågar väl inget annat än att hålla med mig, stackarn..) Nu känns det lite bättre och frukosten kan fortskrida....
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


♥Linda med familj♥

Oj vilken morgon, jag hade en hemsk natt där Roxie inte alls ville sova. Hon somnade halv 6 i morse och Ella vaknade lite över 6 så jag är heldöd idag.



Tack så mycket. Jodå det går kanon. Roxie är väldigt snäll (förutom i natt då) så jag brukar få sova och min sambo och Ella hjälper till en massa.



Hoppas nu att din dag blir bättre.

Kram

2009-10-15 | 09:06:56
http://babymyz.blogg.se/
Marie

Ja det var ett bra tagsen som jag även skrev här tro jags Måste nog ta å skärpa mig lite..

Jodå det knallar på här har flyttat till radhus nu skönt med något som känns som sitt egna..

kram

2009-10-15 | 09:12:13
http://miamia77.blogg.se/
Laila

Å stackars dig men jag förstår precis,din frustation.Jag har samma varje natt,min äldsta kille har aldrig sovit bra enda sedan han föddes.Och han är nu 7 år,så det innebär att jag har sovit dåligt i 7 år :/ plus att jag har min nack skada som jag vaknar av själv.Så jag sover ca 4-5 timmar per natt då ej samman hängande sömn.Så när man vaknar så är man helt slut,känns som man inte har gott och lagts sig alls.

Så man lever i en sombi värd typ,du känner säkert igen.



Så man får tycka synd om sig själv,det gör jag varje morgon :D

Så jag hoppas att din dag blir mycket bättre en din natt.

Sen försökte jag hitta din sida som du har dina fina smycken på,men hittade den inte :( tänkte gå in och se om jag kunde få i hopp lite halsband.



Kram

gladulle

hejsan!

vilken natt:(, men så är ju livet med små barn ibland, det jobbiga är att det oftast händer när man redan är lite ner körd själv.



Massor av kramar och hoppas du får vila en stund i dag.

2009-10-15 | 09:18:40
http://gladafamiljens.blogg.se/
Fia

Fy vilken morgon! Hoppas du får vila lite sen din stackare :(.



Åh att virka godsaker har jag med tänkt börja med, men det enda jag virkat är grytlappar i skolan haha.

Har du mönster till det?



Kramar

2009-10-15 | 10:27:54
http://fiansess.blogg.se/
Madeleine

Jobbig natt :-( Men himla snygg design!! ;-) Visst är d skönt då barnen blir blöjfria? ;-) Vi hade hoppats på att Amanda skulle vara blöjfri innan bebis kom och det gick ju alldeles utmärkt..!! Utan problem ;-)

2009-10-15 | 13:19:23
http://www.muppsan.com
Cissi

Jag känner igen mig i det du skriver, det är en jobbigt period innan båda sover ordentligt. Fast era ungar är ju jäkligt morgonpigga måste jag ändå få säga ;)

Sover han kanske mycket på dagen?



Skönt att du har en man som stöttar dig!

KRAMAR!!

2009-10-15 | 13:35:57
http://cisan.blogg.se/