Jag kan inte förstå...

... varför Ninni tvungen ska upp INNAN klockan 05.00 ?? Jag avskyr det! *muttrar*


Hur som helst, nu har vi snart varit uppe i snart två timmar - jag & Ninni. Fredrik, den stackaren, börjar jobba redan o5.15 denna veckan. Hua! Blir till att sjunga "ja må han leva" vid o4-tiden för Neo i morgon då. För sång på sängen ska han bara ha! Så det så *mumlar nåt om tradition..*


Både Neo & Ninni har hostat som två tokar, så inte blev det så mycket sömn i natt - heller. Ninni är hemma från dagis idag, ska strax (eller ja, om några timmar!) ringa och berätta det för dom. 


Sitter och funderar på lite julklappar och födelsedagspresenter man kan ge bort till nära & kära. Svårt det där, att ge något till nån som redan har allt. Men nåt ska jag väl kunna klura ut!

Har bestämt mig för att bli klar med alla julklapparna i tid i år, slippa stressa och "tvångsköpa" något i sista minut. Så, i år ska vi bara vara hemma och mysa de sista dagarna innan julafton. I alla fall om jag får bestämma! :p



Åh, längtar SÅ till julen, inte allra minst nu när affärerna plockat fram sina julsaker. Mys!! (fast kanske något tidigt?) Jag är - precis som min underbara farmor - lite tokig och julpyntar way före alla andra. Men hey, sån är jag! Älskar som sagt julen och eftersom den är över så fort ändå så passar jag på att dra ut på den något längre. Smart, tycker jag.   
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


tessan

samma här, jag älskar julen =D

2009-10-20 | 16:07:32
http://ericasmamma.blogg.se/
Anna

Hehe känner igen det där med julen. Min gran åker upp en månad innan här hemma. Bor själv så det är ingen annan som kan störa sig på det som tur är :)

Hoppas allt är bra med dig och familjen.

Länge sen jag kikade in här nu.



Kram kram

2009-10-20 | 16:25:14
http://lindblom86.blogg.se/