Cirkus!

I går var vi ju som sagt på Cirkus. Ninni fick lite ensamtid med mamma & pappa, och vilken kväll sen! Neo hade haft det kanon med moffa under tiden.. :)




Kön in till Cirkusen



Vi satt på sånna där "fällstolar". Ninni vägde dock för lite så den höll på att "fälla ihop sig" trots hon satt på! Så, både jag & Fredrik fick sätta våra ben över hennes sits. Då stannade den nere.

Ninni satt dock mest i mitt knä hela föreställningen, och vi använde hennes säte som "bord" till popcorn, dricka, kamera... I pausen, när Fredrik gjorde ett besök i kiosken, skulle jag ta kort på Ninni och tog kameran från "bordet" - vad tror ni hände?

Jo, sitsen agerade katapult och skickade iväg alla sakerna i en farlig fart - på grannen bakom! Haha, pinsamt värre! Tur han var snäll och hjälpte oss plocka upp sakerna, istället för att skälla. *tabbe!


Det var svååårt att få till bra bilder där inne i mörkret, men här kommer några iaf:





När musiken och alla busvisslingar kom igång (hög decibel!) så blev Ninni lite osäker, och för att ta det säkra före det osäkra var det bäst att hålla pappa i handen lite... ♥



En cirkus-tant gick omkring och sålde "Lyssande/blinkande stavar" (för 60 spänn!!) men är det cirkus så är det. Så självklart fick Ninni en sådan - som hon blev helt överlycklig över! Den tom sov med henne i sängen i natt...



Störtsköna clowner!



Stora hästar



Mellan hästar



.. och en mini-häst!



Ninni fick en egen liten kub med popcorn, som hon var så stolt över!





Enda nackdelen var att de efter ca en timme, ropade ut i högtalarna att det "nu skulle vara 20 min paus!".

Klockan var redan långt över läggdags för Ninnis del och dagis väntade imorgon (läs;idag) Men, vi valde ändå att stanna kvar och se sista delen också - absolut inget jag ångrar!


Ninni älskade Cirkusen och det blev ett farligt liv när vi skulle åka hem. "igen,igen!!" skrek Ninni.


Så, det var verkligen en lyckad kväll.


Eller vad tyckte ni andra som var där?
(sofie, sara, marie, jonna?)

Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Laila

Hej igen :P

Har pratat med mamma och hon hade skickat dom i går så nu är dom på G i alla fal.Hon bad så mycket om ursäkt för att det tog ett tag,men har jobbat natt där av fördröjningen.

Hoppas du får dom snart och att du blir nöjd.



ja vist är den fantastisk kameran synd bara att den inte hinner farm han fyller 7 nu på söndag.



Vilka fina bilder på cirkusen :D



ha det gott